Ο διευθυντής του Anthem αποχωρεί από την Bioware.

Published on 28 March 2021 at 18:10

Ο Jonathan Warner της BioWare ανακοίνωσε ότι έφυγε από το στούντιο, αποχωρώντας μετά από  μια δεκαετία ( σχεδόν) στον προγραμματιστή. Δεν έχει πει τι πρόκειται να κάνει στη συνέχεια, αντί δηλώνει μόνο ότι "προχωράει για να κάνει νέα πράγματα". Το αν αυτό σημαίνει ή όχι ότι θα παραμείνει στη βιομηχανία παιχνιδιών μένει να το δούμε.

Ο Warner ήταν πρόσφατα διευθυντής του Anthem To  looter shooter αντιμετωπίστηκε με κακή κριτική κατά την κυκλοφορία του και δεν πήγε τόσο καλά εμπορικά όσο ήλπιζε η EA, χάνοντας γρήγορα τη βάση παικτών της λόγω έλλειψης ενημερώσεων μετά την κυκλοφορία και παρόμοιας έλλειψης απαραίτητων διορθώσεων στο βασικό παιχνίδι. Η BioWare εργαζόταν σε μια αναμόρφωση του παιχνιδιού με τίτλο Anthem Next, αλλά αυτό πρόσφατα ακυρώθηκε επίσημα από την EA.

Πριν από το Anthem ο Warner ήταν επίσης ο διευθυντής του παιχνιδιού στo Mass Effect Andromeda και ποιο πριν ήταν δούλεψε ως παραγωγός στο Mass Effect 3 και το περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία του. Από τον Μάιο του 2019, ήταν επίσης επικεφαλής προσωπικού της BioWare.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.