Η Microsoft ρίχνει το φταίξιμο στην Activision ως απάντηση στα προβλήματα του Τony Hawk για το Xbox.

Published on 31 March 2021 at 13:14

Το Tony Hawk's Pro Skater 1+2 ξεκίνησε στραβά στο Xbox Series X και το Xbox Series S μέχρι στιγμής, με αναφορές crashαρισματος στο κύριο μενού αλλά και κανένα σημάδι επιδιόρθωσης για τα προβλήματα μέχρι στιγμής.

Το Eurogamer επικοινώνησε με τη Microsoft (και την Activision) για μια απάντηση σε αυτό, και από την πλευρά της Microsoft, η εταιρεία εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να επισημάνει διακριτικά ότι η Smart Delivery θα είχε ενδεχομένως λύσει το ζήτημα:

"Η Smart Delivery είναι διαθέσιμη σε όλους τους προγραμματιστές και τους εκδότες για το Xbox. Οι συνεργάτες μας έχουν την ελευθερία να επιλέξουν αν θα εφαρμόσουν την τεχνολογία με βάση αυτό που καθορίζουν ότι είναι καλύτερο για τα μεμονωμένα παιχνίδια τους. Για ερωτήσεις σχετικά με το Tony Hawk Pro Skater  επικοινωνήστε απευθείας με την Activision."

Αν δεν το γνωρίζατε, το Tony Hawk's Pro Skater 1+2 για τα Xbox Series X και S δεν χρησιμοποιεί την Smart Delivery λόγω αναβάθμισης επί πληρωμή και έτσι το παιχνίδι λειτουργεί εντελώς ξεχωριστά από την έκδοση Xbox One, χωρίς να επωφελείται από αυτήν την τεχνολογία.

Φαίνεται αρκετά τρελό ότι η Activision δεν έχει καν εκδώσει επίσημη δήλωση σχετικά με αυτά τα προβλήματα  αλλά υποθέτουμε ότι θα ακούσουμε κάτι σχετικά σύντομα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.