Ο προγραμματιστής του The Medium δεν εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς από άλλη εταιρια.

Published on 1 April 2021 at 09:39

Η ομάδα Bloober, το πολωνικό στούντιο και δημιουργός τίτλων όπως το Layers of Fear , το Blair Witch, το Observer (μόλις κυκλοφόρησε την υποστήριξη ray tracing στην έκδοση xbox Series) ή το πρόσφατο The Medium (που περιλαμβάνεται στο Game Pass) αποκάλυψε ότι δεν θα προχωρήσει στην πώλησή του, καθώς αυτό θα έθετε σε κίνδυνο τους συνολικούς στρατηγικούς στόχους του.

Σύμφωνα με το Bankier medium, η εταιρεία αποφάσισε να μην συνεχίσει τις συζητήσεις με πιθανούς επενδυτές, διότι θα ήταν ασύμβατη με την οργανωτική κουλτούρα και θα περιόριζε την αύξηση της αξίας της εταιρείας, λαμβάνοντας υπόψη τα έργα και τα σχέδια που έχουν ήδη καταρτιστεί. Το Διοικητικό Συμβούλιο εξετάζει το ενδεχόμενο να επενδύσει σε συμπληρωματικές εταιρείες προκειμένου να αυξήσει τις παραγωγικές και πωλήσεις του.

Ομοίως, θα ξεκινήσουν συνομιλίες για συνεργασία με μια μεγάλη βιομηχανική οντότητα. Όλα δείχνουν ένα άλλο έργο σε συνεργασία με τη Microsoft, χάρη στο καλό αποτέλεσμα του The Medium, αλλά δεν υπάρχει τίποτα επιβεβαιωμένο.

Δεδομένης της επιτυχίας αυτού, το οποίο ανέκτησε το κόστος ανάπτυξής του (περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ) σε σύντομο χρονικό διάστημα και φήμες για την πιθανή συμμετοχή του στούντιο στη δημιουργία ενός νέου παιχνιδιού του Silent Hill saga, σε συνεργασία με την Konami, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η εταιρεία  δεν χρειάζεται κανενός είδους απόκτηση. Το τελευταίο του παιχνίδι, το The Medium, είναι αποκλειστικά για το Xbox Series S| Χ και PC. Πωλείται και περιλαμβάνεται επίσης στο Xbox Game Pass.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.