Διαρροή υποδηλώνει ότι το F1 2021 θα κυκλοφορήσει αυτόν τον Ιούλιο για το Xbox One, Xbox Series X/S

Published on 31 March 2021 at 16:13

Φαίνεται ότι έχουμε πρόωρη διαρροή! Ο ιταλικός ιστότοπος και ο λογαριασμός Twitter Aggiornamenti Lumia, ο οποίος είναι γνωστός για την σάρωση του Microsoft Store για ακυκλοφόρητες λεπτομέρειες, ανέφερε ότι το F1 2021 θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το παιχνίδι θα ταξινομηθεί ότι αναπτύχθηκε από την EA και θα δημοσιευτεί από την Codemasters (κάτι που φαίνεται περίεργο - πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να είναι το αντίστροφο) και θα κυκλοφορήσει για το Xbox Series X και S και για  Xbox One.

Ο ιστότοπος έχει επίσης μοιραστεί μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι, οι οποίες φαίνεται να αποκαλύπτουν ότι θα περιλαμβάνει μια "συναρπαστική νέα εμπειρία ιστορίας" που ονομάζεται Braking Point, νέους τρόπους παιχνιδιού (καριέρα δύο παικτών και "Real-Season Start"), διευρυμένα στατιστικά οδηγού και πολλά άλλα.

Προφανώς εξακολουθούμε να περιμένουμε επίσημη επιβεβαίωση από την Codemasters και την EA για όλα αυτά, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την προηγούμενη αξιοπιστία αυτής της ιστοσελίδας και τη λήψη του επίσημου λογότυπου, σίγουρα φαίνεται ότι η διαρροή είναι πραγματική.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.