Μια γεύση από το Google Stadia να τρέχει σε ένα Xbox Series X.

Published on 31 March 2021 at 21:37

Αν δεν σας είναι αρκετή η συμβατότητα με το Xbox Series X ή S, η συμβατότητα με παλαιότερες εκδόσεις και μια βιβλιοθήκη τίτλων Game Pass, τότε ετοιμαστείτε να φορτώσετε το Google Stadia στο σύστημα μέσω μιας μοναδικής μεθόδου - αν θέλετε, δηλαδή!

Προηγουμένως αναφέραμε ότι η έκδοση του Microsoft Edge που βασίζεται στο Chromium και έχει κυκλοφορήσει στους Xbox Insiders στο Alpha Skip-Ahead ήταν ικανή να εκτελεί το Google Stadia. Λοιπόν, τώρα έχουμε πραγματικά κάποια πλάνα για να υποστηρίξουμε αυτές τις λέξεις, χάρη στον ίδιο τον Tom Warren του The Verge, ο οποίος μοιράστηκε ένα σύντομο κλιπ του Destiny 2 που παίζεται στο Google Stadia μέσω ενός Xbox Series X. 

Από τώρα, αυτό εξακολουθεί να λειτουργεί μόνο για όσους δοκιμάζουν τη νέα εφαρμογή Microsoft Edge, αλλά καθώς αρχίζει σιγά-σιγά να κυκλοφορήσει, περισσότεροι χρήστες θα μπορούν να το δοκιμάσουν μόνοι τους - εκτός αν μπλοκαριστεί, φυσικά.

Δεν είναι μόνο η Google Stadia, νωρίτερα αυτό το μήνα, επισημάναμε ένα YouTuber που είχε καταφέρει να πάρει την υπηρεσία GeForce Now της NVIDIA που εκτελείται μέσω του προγράμματος περιήγησης Edge, καθιστώντας δυνατή την αναπαραγωγή των παιχνιδιών Steam στο Xbox.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.