Το Alan Wake 2 είναι στην ανάπτυξη και χρηματοδοτείται από την Epic Games.(ΦΗΜΗ)

Published on 31 March 2021 at 23:10

Από τότε που η Remedy Entertainment απέκτησε τα εκδοτικά δικαιώματα στον Alan Wake, πολλοί αναρωτήθηκαν αν η πολυαναμενόμενη συνέχεια θα γινόταν τελικά πραγματική. Με τον Wake να παίζει κεντρικό ρόλο στην επέκταση AWE του Control, ο χρόνος φαινόταν ώριμος για την επιστροφή του. Σύμφωνα με τον Jeff Grubb του VentureBeat, φαίνεται ότι το Alan Wake 2 είναι πράγματι σε εξέλιξη.

Όπως αποκαλύφθηκε στο κανάλι Twitch του Grubb (από 11:40 και μετά), το έργο φέρεται να χρηματοδοτείται από την Epic Games. Αν και υπήρξε πόλεμος προσφορών με διαφορετικές εταιρείες, η Epic προσέφερε την καλύτερη συμφωνία. Πέρυσι τον Μάρτιο, η Remedy επιβεβαίωσε ότι εργαζόταν σε δύο απροειδοποίητα έργα επόμενης γενιάς με εκδότη την Epic Games. Μαζί με τη λήψη πλήρους χρηματοδότησης, τα καθαρά έσοδα θα κατανεμηθούν 50/50 μεταξύ των δύο.

Η Remedy θα μπορούσε επίσης να διατηρήσει την κυριότητα του IP της και να έχει πλήρη δημιουργική ελευθερία. Με τον προγραμματιστή να σπρώχνει το δικό του συνδεδεμένο σύμπαν, μια συνέχεια του Alan Wake σίγουρα έχει νόημα. Όπως σημειώνει ο Grubb, "θα πρέπει να είναι" η συνέχεια που οι οπαδοί περίμεναν όμως όταν θα ανακοινωθεί μένει να δούμε. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.