Η Team Ninja θέλει να δημιουργήσει ένα open world παιχνίδι.

Published on 2 April 2021 at 10:22

Έχοντας την ευθύνη για franchise όπως το Dead or Alive, το Ninja Gaiden και το Nioh, η Team Ninja με την πάροδο των ετών έχει καθιερωθεί σταθερά ως προγραμματιστής μερικών από τα καλύτερα παιχνίδια δράσης που μπορεί κανείς να αποκτήσει. Αλλά με το Nioh να φαίνεται να βρίσκεται σε ένα διάλειμμα προς το παρόν και κανένα νέο παιχνίδι Ninja Gaiden δεν βρίσκεται επί του παρόντος (παρόλο που το στούντιο σίγουρα θέλει να επιστρέψει τελικά στη σειρά), υπάρχουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με το τι ακριβώς πρόκειται να κάνει η ομάδα μετά.

Δεδομένου του δημοφιλούς σχεδιασμού παιχνιδιών ανοιχτού κόσμου στη βιομηχανία, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Team Ninja παρακολουθεί. Μιλώντας σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το JPGames, ο επικεφαλής του στούντιο Fumihiko Yasuda είπε ότι παρόλο που ο προγραμματιστής θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στη δημιουργία παιχνιδιών δράσης, μπορεί να θέλει να δοκιμάσει το χέρι του σε ένα ανοιχτό κόσμο, ή ίσως ακόμη και κάτι με μια επιστημονική φαντασία συστροφή.

 «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει αλλαγή όσον αφορά την εστίαση, που είναι η δράση», είπε ο Yasuda. "Αλλά αν μπορούσα να κάνω κάτι θα ήταν κάτι που δεν υα είχα δοκιμάσει,θα ήταν ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου ή ακόμα και ένα παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας."

 Ένας ανοιχτός παγκόσμιος sci-fi  τίτλος με το είδος της  πυκνής και σφιχτής δράσης που οι χειροτεχνίες της Team Ninja θα ήταν αρκετά δύσκολο να πούμε όχι, φυσικά, αλλά αυτό είναι ακόμα αρκετά υποθετικό για τώρα. Όσον αφορά το άμεσο μέλλον, η Team Ninja και η Koei Tecmo κυκλοφορούν την Ninja Gaiden Master Collection τον Ιούνιο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.