Μοιάζει πως το Destroy All Humans! μπορεί να έρχεται στο Xbox Game Pass.(ΦΗΜΗ)

Published on 6 April 2021 at 15:17

Σύμφωνα με κάποια πρόσφατα στοιχεία, μοιάζει πως το remake του κλασικού παιχνιδιού Xbox Destroy All Humans! μπορεί να έρχεται στο Xbox Game Pass.

Ο χρήστης του Twitter και συχνός leaker του Microsoft Store WalkingCat επεσήμανε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ότι μια έκδοση υπολογιστή του παιχνιδιού είχε προστεθεί στο Microsoft Store, το οποίο συχνά υποδεικνύει έναν εισερχόμενο τίτλο Xbox Game Pass στον υπολογιστή.

Επιπλέον, η σελίδα True Achievements δημοσίευσαν τη λίστα επιτευγμάτων για το παιχνίδι σε υπολογιστή μόλις πρόσφατα και ένας φίλος εντόπισε ακόμη και τον Φεβρουάριο ότι το παιχνίδι συμπεριλήφθηκε στο "Xbox Game Pass Deals" για μικρό χρονικό διάστημα. Είναι ενδιαφέρον ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκδοση PC του Destroy All Humans! υποδηλώνει ότι δεν θα είναι μαζί μας μέχρι τις 27 Μαΐου, οπότε ίσως υπάρχουν περισσότερα από όσα φαίνονται σε αυτήν την ιστορία, καθώς νέα παιχνίδια προστίθενται αρκετά συχνά στο Microsoft Store λίγο πριν προστεθούν στο Xbox Game Pass. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε ότι θα πάρουμε την απάντησή μας στο εγγύς μέλλον!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.