Η Microsoft, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διοργανώσει σύντομα την εκδήλωση «What's Next for Gaming»

Published on 5 April 2021 at 15:26

Οι φήμες κυκλοφορούν ξανά! Μπορεί να θυμάστε ότι στις αρχές Φεβρουαρίου, αναφέρθηκε ότι η Microsoft είχε μια εκδήλωση "What's New For Gaming" που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου. Αλλά αντ 'αυτού, το Xbox Indie Showcase πήρε τη θέση του.

Αυτό το γεγονός φέρεται να είναι ακόμα προγραμματισμένο, ωστόσο - τουλάχιστον σύμφωνα με τη Mary Jo Foley στο ZDNet, η οποία σημειώνει ότι αυτό το γεγονός (προφανώς ονομάζεται "What's Next For Gaming"), θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή τις επόμενες εβδομάδες.

"Η Microsoft συμπληρώνει τα κύρια, μεγαλύτερα events της φέτος με μικρότερα "What's Next " διαδικτυακά events . Μια εκδήλωση "What's Next for Gaming" αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες. Η εκδήλωση Game Stack Live που αναφέρεται επίσης στη σελίδα εκδηλώσεων των ΗΠΑ δεν είναι θα είναι αυτό το γεγονός."

Αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε για το γεγονός μέχρι στιγμής, αλλά όπως επισημαίνει το Windows Central, είναι καλύτερο να μην περιμένετε αποκαλύψεις παιχνιδιών καθώς πιθανότατα θα επικεντρωθεί περισσότερο στις νέες δυνατότητες τεχνολογίας της πλατφόρμας Xbox. Ποιος ξέρει, μπορεί ακόμη και να λάβουμε μια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Xbox Cloud Gaming σε iOS και PC, για παράδειγμα.

Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα σύντομα. Πριν από αυτό, η Microsoft φιλοξενεί επίσης μια άλλη εκδήλωση το ερχόμενο Σάββατο με τη μορφή του Age of Empires: Fan Preview, όπου ελπίζουμε ότι θα έχουμε μια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Age of Empires 4.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.