Το Xbox Series S ήταν η κονσόλα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ινδία τον Μάρτιο, καθώς συνεχίζεται η έλλειψη κονσόλων.

Published on 5 April 2021 at 22:02

Σύμφωνα με το IGN India, η κονσόλα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ινδία για το μήνα Μάρτιο ήταν το Xbox Series S. Σε όλο τον κόσμο οι κονσόλες ξεπουλιούνται ταχύτερα από ό, τι μπορούν να παραχθούν και να διανεμηθούν και αυτό φαίνεται επίσης να συμβαίνει στην Ινδία. Οι πελάτες στα καταστήματα λιανικής πώλησης αναζητούν κονσόλες PlayStation 4 ή 5 και Xbox Series X, οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες. Εν τω μεταξύ, φαίνεται ότι η Microsoft διανέμει περισσότερες κονσόλες Xbox Series S στην Ινδία από ό, τι διανέμει την πιο ακριβή και ισχυρή κονσόλα Series X. Ένα ενδιαφέρον απόσπασμα από το άρθρο του IGN India:

"Οι περισσότεροι από αυτούς εμφανίστηκαν για να αγοράσουν ένα PS4", λέει ένα στέλεχος καταστήματος υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας. "Όταν τους είπαμε ότι δεν ήταν διαθέσιμο και τους εξηγήσαμε τι είναι το Game Pass και σε πόσα παιχνίδια έχουν πρόσβαση, πήραν ένα Series S."

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αποδώσει το Xbox Series S στην Ινδία και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, το Xbox Series X φαίνεται να είναι η πιο δημοφιλής κονσόλα Xbox στο λιανικό εμπόριο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.