Η έλλειψη υλικών για το Series X/S θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα του 2022 σύμφωνα με την Foxconn

Published on 5 April 2021 at 23:27

Ο πρόεδρος του κορυφαίου κατασκευαστή ηλεκτρονικών ειδών Foxconn δήλωσε στους επενδυτές ότι οι ελλείψεις τσιπ θα μπορούσαν να διαρκέσουν μέχρι το δεύτερο τρίμηνο του 2022. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό είναι πιθανό να επηρεάσει την παραγωγή του Xbox Series X/S, η οποία είναι ήδη δύσκολο να βρεθεί.

Η έλλειψη εξαρτημάτων για τις τελευταίες κονσόλες προκάλεσε χαμηλό απόθεμα στα καταστήματα από την κυκλοφορία τους και κανείς δεν ήταν σε θέση να δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση για το πότε ακριβώς θα βελτιωθεί η κατάσταση. Τον Ιανουάριο, ο Διευθύνων Σύμβουλος του κατασκευαστή τσιπ AMD εκτίμησε ότι η έλλειψη αυτή θα μπορούσε να συνεχιστεί όλο το έτος. Ο επικεφαλής των επενδυτικών σχέσεων της Microsoft, Mike Spencer, δήλωσε αργότερα ότι το Xbox Series X/S θα μπορούσε να έχει ακόμα περιορισμένα κομμάτια μέχρι τον Ιούνιο.

Η Samsung, για παράδειγμα, παραδέχτηκε ότι μπορεί να καθυστερήσει την κυκλοφορία του νέου Galaxy Note (που είχε προγραμματιστεί προηγουμένως για τον Αύγουστο) λόγω ελλείψεων υλικών. Και ενώ φαινόταν για λίγο ότι γίγαντες όπως η Apple θα μπορούσαν να αποθηκευτούν, νέες πληροφορίες δείχνουν ότι όλες οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας θα χτυπηθούν φέτος, συμπεριλαμβανομένης και της Microsoft.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.