Νέα διαρροή gameplay από το αναμενόμενο Rainbow Six Parasite

Published on 6 April 2021 at 03:37

Το νέο Rainbow Six της Ubisoft είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, αλλά μια σειρά από προβλήματα προκάλεσαν την καθυστέρηση Rainbow Six Quarantine με  πιθανή προγραμματισμένη κυκλοφορία μεταξύ 2021 και 2022. Μετά την επίσημη αναβολή του, δεν έχουμε ακούσει πέρα από την αλλαγή του ονόματός του σε to Rainbow Six Parasite. Αλλά ευτυχώς, τους τελευταίους μήνες, οι διάφορες διαρροές μας έδειξαν πρώτες εικόνες από το Rainbow Six Parasite gameplay.

Ο χρήστης του YouTube DBL Online μοιράστηκε ένα νέο βίντεο με το παιχνίδι Rainbow Six Parasite. Αν και, στο προηγούμενο παιχνίδι θα μπορούσαμε να δούμε μέχρι και 6 χειριστές, όπως: Alibi, Vigil, Ela, Lion, Tachanka and Finka, εκτός από τους εξωγήινους που ονομάζονται Archaeans.Αυτή η νέα διαρροή από το Rainbow Six Parasite αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες παιχνιδιού, όπως διαφορετικούς τύπους χειροβομβίδων, όπλων ή θωράκισης, επιτρέποντάς σας να εξοντώνετε εξωγήινους. Επιπλέον, μπορέσαμε να δούμε εν δράσει ορισμένους από τους χειριστές που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Χωρίς πολλές περισσότερες πληροφορίες, σας υπενθυμίζουμε ότι υπήρξαν κάποιες άλλες διαρροές που δείχνουν ότι το Rainbow Six Parasite θα εξερευνήσει τις πόλεις της Νέας Υόρκης, του Σαν Φρανσίσκο και Truth or Consequences, η τελευταία είναι η σκηνή του γεγονότος που αναφέρθηκε παραπάνω, Outbreak


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.