Το Battlefield 6 θα μπορούσε να έρθει στο Xbox Game Pass.(ΦΗΜΗ)

Published on 6 April 2021 at 21:59

Η νέα δόση του franchise Battlefield δεν έχει ακόμη εισαχθεί από το DICE ή την Electronic Arts, αλλά αυτό δεν  εμπόδισε να οδηγήσει σε συνεχείς φήμες τις τελευταίες εβδομάδες. Αν πριν από λίγες ημέρες μιλήσαμε για  κάποια modes του παιχνιδιού αλλά και για το campagn του τώρα υπάρχει μια φήμη που κάθε χρήστης του Xbox θα γιορτάσει εαν γίνει πραγματικότητα! Το Battlefield 6 θα μπορούσε να έρθει day one στο Xbox Game Pass.

Πριν από λίγες ώρες μιλούσαμε για φήμες σχετικά με την άφιξη ενός νέου ΑΑΑ παιχνιδιού στο Xbox Game Pass. Η φήμη προέρχεται από τον Shpeshal Ed, ο οποίος στο πρόσφατο podcast xboxEra μίλησε για αυτή την πιθανότητα και οι πρώτες φήμες για το ποιος θα ήταν ο τίτλος που θα ερχόταν στην υπηρεσία της Microsoft έχουν ήδη βρει έναν πρωταγωνιστή.

Όπως σημειώνεται από το GameRant, μία από τις μεγάλες δυνατότητες αυτής της φήμης είναι η άφιξη του Battlefield 6 στο Xbox Game Pass,ισχυρίζονται ότι υπάρχουν δύο πτυχές αρκετά σημαντικές για να ληφθεί υπόψη αυτή η δυνατότητα.

Πρώτον, η απουσία μεγάλου ΑΑΑ τίτλου στο άμεσο μέλλον, η οποία θα μπορούσε να δώσει τον τίτλο DICE ως επιλογή για να φτάσει στην υπηρεσία κατά την κυκλοφορία του περίπου το επόμενο φθινόπωρο. Δεύτερον, επειδή η σχέση μεταξύ ΕΑ και Xbox φαίνεται ισχυρότερη από ποτέ και η συμφωνία μεταξύ των δύο ότι το EA Play είναι διαθέσιμο στους χρήστες του Xbox Game Pass θα μπορούσε να έχει πλήρη νόημα για να δούμε την κυκλοφορία του Battlefield 6 στο Xbox Game Pass.

Προς το παρόν, αυτό είναι μόνο φήμες, γι 'αυτό συνιστούμε να παίρνετε τέτοιες πληροφορίες με σκεπτικισμό και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να το επιβεβαιώσει η Electronic Arts.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.