Το Xbox ανοίγει εγγραφές για το Forza Motorsport Beta

Published on 7 April 2021 at 20:53

Η θυγατρική της Microsoft FTech και αγωνιστικών παιχνιδιών, Turn 10 Studios, ανακοίνωσε ότι σύντομα θα προσκαλέσει παίκτες  για να συμμετάσχουν σε πίνακες σχολίων του forza για να συμμετάσχουν στο επόμενο παιχνίδι. Ο δημιουργικός διευθυντής Chris Esaki δήλωσε σε βίντεο που δημοσιεύθηκε την Τρίτη ότι η κλειστή δοκιμή παιχνιδιού ήταν μέρος μιας "νέας φάσης" ανάπτυξης από τηνTurn 10 Studios, και μιας νέας προσέγγισης που συνίσταται στην ανάπτυξη του παιχνιδιού σε στενή συνεργασία με την κοινότητα. Το Forza Panel, στο οποίο οι παίκτες μπορούν να εγγραφούν στο διαδίκτυο, έχει δει παίκτες να απαντούν σε έρευνες και να συμμετέχουν σε συζητήσεις για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη.

"Εκτός από αυτά τα Forza panel,εκτελουμε εβδομαδιαίες δοκιμές παιχνιδιών με τα Xbox Game Studios μας και έχουμε λάβει πολλά δεδομένα και σχόλια σχετικά με την πρόοδο του παιχνιδιού και τον τρόπο προσαρμογής των λεπτομερειών μας και τον ορισμό των αγώνων για όλους", δήλωσε οEsaki.
"Σύντομα θα είμαστε σε θέση να μοιραστούμε με τους ανθρώπους μας στο Forza panel και θα είναι σε θέση να πάρουν στα χέρια τους ένα μέρος του νέου μας παιχνιδιού Forza Motorsport."

"Ο μόνος τρόπος για να πάρετε στα χέρια σας αυτό το μέρος του νέου τίτλου Forza Motorsport είναι να είναι είστε μέρος αυτού του πάνελ."
"Θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε αυτού του είδους τις δοκιμές καθώς προχωράμε τους προσεχείς μήνες και φέρνουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους στην κοινότητα και απολαμβάνουμε αυτή την εμπειρία. Έτσι, για άλλη μια φορά, μπείτε στα Forza panel και θα μπορείτε πραγματικά να δείτε το νέο ή μέρος του νέου Forza Motorsport."

"Ελπίζω να είστε ενθουσιασμένοι με αυτό. Ανυπομονώ να το μοιραστώ με όλους σας. Η ομάδα περιμένει υπομονετικά να το κάνει αυτό. Ήταν πολύς δρόμος για να φτάσουμε εδώ, οπότε ήθελα απλώς να καλωσορίσω επίσημα αυτή τη νέα φάση της ανάπτυξής μας.

Κατά τη στιγμή της ανακοίνωσης του Forza Motorsport το 2020, ο επικεφαλής του στούντιο Turn 10 Dan Greenawalt, ο οποίος είναι τώρα αντιπρόεδρος των Turn 10 Studios και Playground Games και  δήλωσε ότι ο τίτλος ήταν ακόμα στα πρώτα στάδια της παραγωγής.

"Παίρνουμε αυτό που έκανε το Forza Motorsport υπέροχο τα τελευταία 15 χρόνια και το συνδυάζουμε με νέες έννοιες παιχνιδιών και νέες τεχνολογίες".
"Με το νέο Forza Motorsport, το Ray-Tracing έρχεται στο FTech X όπου θα δείτε έναν κόσμο πλούσιο σε 4K, 60 FPS, συνδεδεμένο και δυναμικό, από επιφάνειες αυτοκινήτων που αντικατοπτρίζουν η μία την άλλη σε έντονο κόκκινο χρώμα που αντανακλάται σε έντονα λεπτομερείς επιφάνειες τροχιάς και την αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς σε όλο τον κόσμο."

Το Forza Motorsport βρίσκεται σε αποκλειστική ανάπτυξη για το Xbox Series X|S και τα Windows 10.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.