Η διατήρηση των βιντεοπαιχνιδιών είναι πολύ σημαντική για τη Microsoft

Published on 9 April 2021 at 18:53

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα που έχουν οι χρήστες του xbox είναι ότι όχι μόνο έχουν την ευκαιρία να παίξουν τα πιο πρόσφατα παιχνίδια τόσο στο Xbox One όσο και στο Xbox Series X|S σε εξαιρετική ποιότητα, αλλά μπορούν επίσης να απολαύσουν την πλήρη κληρονομιά του Xbox μέσω μιας τεράστιας βιβλιοθήκης τίτλων συμβατών με προηγούμενες εκδόσεις. Βλέπουμε ότι η διατήρηση των βιντεοπαιχνιδιών είναι πολύ σημαντική για τη Microsoft, οπότε οι λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών μπορούν να απολαύσουν τόσο ψηφιακούς όσο και φυσικούς μεγάλους και παλιούς τίτλους όπως Gears of War, Red Dead Redemption, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy και χιλιάδες άλλους, χάρη στο Xbox.

Περισσότερα από 3.000 παιχνίδια που είναι συμβατά με παλαιότερες εκδόσεις στο Xbox μπορούν να απολαύσουν όπως ποτέ άλλοτε στο Series X|S χάρη στη σημαντική βελτίωση των υφών, τα υψηλότερα και πιο συνεπή fps, τους ταχύτερους χρόνους φόρτισης και το Auto HDR. Το σπουδαίο έργο της Microsoft έχει οδηγήσει σε συνεχείς πωλήσεις σε έναν πολύ παλιό τίτλο, καθώς και σε μια μεγάλη ώθηση για τη διατήρηση του ιστορικού των βιντεοπαιχνιδιών τόσο σε παλιές όσο και σε νέες κονσόλες Xbox.

Τώρα, Xbox Compatibility Leader Peggy μίλησε στον Larry Hyrb μέσω του γνωστού podcast στο YouTube σχετικά με τη σημασία που έχει η Microsoft να διατηρήσει το ιστορικό των βιντεοπαιχνιδιών μέσω της συμβατότητας με παλαιότερες εκδόσεις.

Όταν αρχίσαμε να δουλεύουμε στην εκπομπή, συνειδητοποίησα ότι ήταν κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Ότι αυτά τα παιχνίδια όχι μόνο αντιπροσωπεύουν ένα ποσό δολαρίων για κάποιον, έχουν γίνει ιστορία για τους οπαδούς, για τους ανθρώπους που ανέπτυξαν αυτά τα παιχνίδια και για την ίδια τη βιομηχανία.

Αυτά είναι παιχνίδια που επηρεάζουν τον τρόπο που παίζονται τα παιχνίδια σήμερα. Η διατήρηση αυτής της ιστορίας έχει γίνει πολύ σημαντική για την ομάδα, καθώς θέλουμε απλώς οι χρήστες να μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν αυτά τα παιχνίδια, να τα μοιραστούν με νέα άτομα και να γιορτάσουν αυτήν την κληρονομιά στο Xbox.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.