Περισσότερα παιχνίδια της Bethesda θα μπορούσαν να καθυστερήσουν μέχρι το 2022.

Published on 10 April 2021 at 20:09

Μετά την ανακοίνωση ότι το Death Loop θα καθυστερήσει μέχρι το 2022, φαίνεται ότι άλλα παιχνίδια της Bethesda που σχεδίαζαν να κυκλοφορήσουν φέτος θα κινηθούν μέχρι το 2022. Τουλάχιστον αυτό είναι που μας λέει ο Imran Khan, συντάκτης του Game Informer που αναφέρει ότι έχει άμεσες δηλώσεις από έναν υπάλληλο της Bethesda Softworks. Όσον αφορά τα παιχνίδια που εννοεί, η πρώτη εικασία που θα φτάσει είναι το Starfield. Η ημερομηνία κυκλοφορίας αυτού του παιχνιδιού έχει συζητηθεί πολύ, σημειώνοντας γενικά ότι θα κυκλοφορήσει το 2021. Ο ίδιος ο Jeff Grubb είχε πει ότι ήταν πιο πιθανό να κυκλοφορήσει το 2021, αν και η πανδημία θα μπορούσε να το αναβάλει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Khan, αυτό φαίνεται να συνέβη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά προφανώς ο αντίκτυπος της πανδημίας στη βιομηχανία των παιχνιδιών θα επηρεάσει τις μελλοντικές κυκλοφορίες.

Είναι ενδιαφέρον να διαβάσετε, αν πιστεύουμε ότι οι πληροφορίες που αποκάλυψε ο Khan, ο οποίος σύμφωνα με τα σχέδια, είχε την πρόθεση να δημοσιεύσει περισσότερα παιχνίδια Bethesda κατά τη διάρκεια του 2022, παιχνίδια που θα ήταν ήδη μέσα στην οικογένεια Xbox. Ταυτόχρονα, όμως, είναι πραγματικά τραγική, αν όχι απροσδόκητη, είδηση ότι, λόγω της τρέχουσας κατάστασης στον κόσμο, αυτές οι κυκλοφορίες ανατρέπονται. Ο κόσμος των βιντεοπαιχνιδιών έχει επηρεαστεί με πολλούς τρόπους από την πανδημία.
Αν και έχει επίσης βελτιώσει σημαντικά τα στοιχεία πωλήσεων των βιντεοπαιχνιδιών και τον αριθμό των συνδρομητών στις υπηρεσίες που προσφέρονται από τις διάφορες εταιρείες. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε αν αυτές οι πληροφορίες σχετικά με περισσότερα παιχνίδια Bethesda που καθυστερούν είναι πραγματικές και σε ποια παιχνίδια αναφέρονται συγκεκριμένα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.