Η λίστα των καλύτερων πωλήσεών παγκοσμίως στο Steam κυριαρχείται από παιχνίδια Xbox

Published on 10 April 2021 at 14:35

Το γεγονός ότι ο κόσμος των υπολογιστών είναι σημαντικός για τα βιντεοπαιχνίδια είναι κάτι που δεν αμφιβάλλετε όταν βλέπετε τη λίστα των καλύτερων πωλητών παγκοσμίως στο Steam να κυριαρχείται από παιχνίδια Xbox. Σύμφωνα με αναφορές που ελήφθησαν απευθείας από το Steam, 9 από τα 20 παιχνίδια της λίστας αναπτύχθηκαν από τα Xbox Game Studios. Δεν είναι περίεργο που το Playstation ενδιαφέρεται επίσης να αναδείξει τα παιχνίδια του στον υπολογιστή, με αυτά τα αποτελέσματα πωλήσεων.

Και όχι μόνο αυτό, από τη λίστα που βρίσκουμε επίσης πολλά περισσότερα παιχνίδια από άλλους developes να  είναι στο Xbox Game Pass. Η ιδέα της Microsoft να κάνει το Xbox ένα οικοσύστημα που υπερβαίνει τα όρια της κονσόλας φαίνεται να αποδίδει καρπούς κάτι που θα είναι μόνο περισσότεροι λόγοι για να αποκτήσετε όλο και καλύτερα παιχνίδια, λόγους που μόλις επιβεβαιώνονται από αυτή τη λίστα των καλύτερων πωλητών παγκοσμίως στο Steam. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.
Το Sea of Thieves, Halo: The Master Chief Collection, Forza 4, Age of Empire και ακόμη και το Fable Aniversary είναι μερικά από τα παιχνίδια που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, παρόλο που δεν είναι τα μόνα παρόντα σε αυτό. Τα Xbox Game Studios θα είναι επίσημα ο προγραμματιστής με τα περισσότερα παιχνίδια στη λίστα των καλύτερων πωλητών παγκοσμίως στο Steam. Με την πολιτική του Xbox να κυκλοφορεί όλα τα νέα παιχνίδια σας τόσο στον υπολογιστή όσο και στην κονσόλα, φαίνεται ότι θα εξακολουθείτε να μπορείτε να δείτε αυτήν την κατάσταση.
Ειδικά αν πιστεύουμε ότι τα παιχνίδια που διαφημίζονται και βρίσκονται κοντά στην κυκλοφορία τους, είναι παιχνίδια που υπόσχονται να δείξουν όλη την ποιότητα που η Microsoft και το Xbox προετοιμάζουν εδώ και αρκετό καιρό. Δεν πρέπει να υπολογίζουμε σε αυτό, τα μελλοντικά παιχνίδια bethesda. Για άλλη μια φορά, η απόφαση του Xbox να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα φαίνεται να είναι το σωστό όραμα μέσα σε αυτό που επιφυλάσσει το μέλλον του παιχνιδιού.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.