Η ανακοίνωση του GTA 6 θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα από το αναμενόμενο

Published on 9 April 2021 at 15:57

Οι τελευταίες φήμες και διαρροές μας κατέστησαν σαφές ότι η Rockstar Games αναπτύσσει μια νέα δόση του επιτυχημένου Grand Theft Auto. Αυτή τη στιγμή το κρατούν μυστικό, αλλά διάφορα κομμάτια έχουν ήδη καταφέρει να μας δώσουν τις πρώτες λεπτομέρειες και ακόμη και την ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6. Αλλά τώρα, οι πρόσφατες κινήσεις της αμερικανικής εταιρείας μας έδειξαν ότι η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του GTA 6 θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Όπως ανέφεραν πολλές πηγές η Rockstar Games μπορεί να ετοιμάζει  διαφήμιση για το GTA 6 για τα Xbox Series X|S και PS5, καθώς ένας γνωστός εκ των έσω σημείωσε ότι το Rockstar Newswire έχει δημοσιεύσει ένα άρθρο στο οποίο δεν υπάρχει περιεχόμενο. Αυτό ήρθε μετά από μια φήμη που ισχυρίστηκε την περασμένη εβδομάδα ότι μια δημοσίευση του Rockstar Newswire ήταν έτοιμη να ανακοινώσει το GTA 6. Με άλλα λόγια, η μυστηριώδης ανάρτηση δεν είναι μόνο αρκετά ύποπτη, αλλά αυτή η στιγμή έχει ενθουσιάσει τους οπαδούς του Grand Theft Auto.
Αλλά πρέπει επίσης να πούμε, ότι πέρα από την ανακοίνωση του GTA 6, υπάρχει πιθανότητα αυτό το άρθρο να ανακοινώσει κάτι που να σχετίζεται με το remaster του Red Dead Redemption ή του GTA III, του Vice City ή του San Andreas. Ακόμα, γνωρίζοντας ότι η Rockstar Games αναπτύσσει GTA VI και Red Dead Redemption 3, θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε το πρώτο τρείλερ για ένα από αυτά τα δύο παιχνίδια, αν και θα ήταν πολύ πιο λογικό να είναι το Grand Theft Auto 6 γιατί δεν έχουμε χωρίς νέο τίτλο για αυτό το επιτυχημένο franchise για πολλά χρόνια.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.