Η Valve θα ήθελε να ενσωματώσει το Xbox Game Pass στο Steam, σύμφωνα με τον Tyler McVicker.(ΦΗΜΗ)

Published on 10 April 2021 at 23:15

Σύμφωνα με τον Youtuber Tyler McVicker που είναι δημοφιλής για  διαρροή πληροφοριών σχετικά με τη Valve, τη Bethesda και τη Nintendo, η εταιρεία του Gabe Newell θα ενδιαφερόταν για το Xbox Game Pass της Microsoft. Η επιτυχία της υπηρεσίας ήταν τόσο πολύ που ενδιαφέρεται να την ενσωματώσει στο Steam.
Στο 31ο λεπτό του παρακάτω βίντεο, κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας ερωτήσεων / απαντήσεων, μπορείτε να ακούσετε καθαρά τον Tyler McVicker να λέει ότι "η Valve δεν προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σύστημα που μοιάζει με το Game Pass  στο Steam, αλλά προσπαθεί να έχει το Game Pass στο Steam". Και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, πρόσθεσε ένα μπουμ ξέροντας ότι είχε ρίξει μια ωραία βόμβα. Δυστυχώς, ωστόσο, ο Tyler McVicker δεν πρόσθεσε καμία λεπτομέρεια ή αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξει αυτόν τον ισχυρισμό, αφήνοντάς τον στον αέρα. Οπότε το θεωρούμε φήμες μέχρι να δούμε κάτι επίσημο..
Είναι, ωστόσο, μια πραγματικά ενδιαφέρουσα πρόταση, επειδή θα ενίσχυε σημαντικά την επιτυχία του Game Pass στον υπολογιστή. Η εφαρμογή Windows 10 είναι σαφώς το αδύναμο σημείο του πακέτου που προσφέρει η Microsoft και τα παιχνίδια Game Pass στους υπολογιστές θα επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από την υποστήριξη mod, την κοινότητα και τις υπηρεσίες που εγγυάται η πλατφόρμα της Valve.

Επί του παρόντος, ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν αυτός θα είναι ένας γάμος που θα γίνει ή όχι. Αλλά σίγουρα θα ήταν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη για ολόκληρη την αγορά.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.