Το Path of Exile 2 μπορεί να καταλήξει να παρακάμψει το PS4 και το Xbox One

Published on 12 April 2021 at 10:55

Μετά από πολλούς μήνες ελάχιστων έως καθόλου ενημερώσεων, η Grinding Gear Games παρείχε σημαντικές νέες λεπτομέρειες σχετικά με το  Path of Exile 2 στο πρόσφατο ExileCon, παρουσιάζοντας νέα πλάνα παιχνιδιού από το Act 2  και περιγράφοντας λεπτομερώς τα πάντα, από νέους εχθρούς έως νέα όπλα και πολλά άλλα. Κάτι άλλο που τόνισε ο προγραμματιστής ήταν οι οπτικές αναβαθμίσεις που γίνονται στο παιχνίδι πάνω από τον προκάτοχό του - αλλά αυτό μπορεί να καταλήξει να έρθει με κόστος.

Σε ένα Q&A τύπου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grinding Gear Κρις Γουίλσον είπε στο Wccftech ότι το Path of Exile 2 μπορεί να παρακάμψει το Xbox One και το PS4 και θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μόνο για PC, PS5 και Xbox Series X/S. Αξίζει να σημειωθεί ότι είπε ότι είναι "πολύ πιθανό" ότι αυτό θα συμβεί αλλά τίποτα δεν έχει  επισημοποιηθεί ακόμα οπότε είναι ασφαλές να υποθέσουμε προς το παρόν ότι το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει για υλικό τελευταίας γενιάς. Εν τω μεταξύ, ο Γουίλσον επιβεβαίωσε επίσης ότι το cross-play εξετάζεται, αλλά για άλλη μια φορά, σταμάτησε να επιβεβαιώνει οτιδήποτε.

Το Path of Exile 2 αναμένεται να ολοκληρωθεί κάποια στιγμή το 2022, με την παραγωγή του να έχει αντιμετωπίσει εμπόδια που σχετίζονται με την πανδημία. Συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.