Το Age Of Empires 4 φτάνει αυτό το φθινόπωρο σε υπολογιστή

Published on 10 April 2021 at 20:35

Δυστυχώς κανένα σημάδι για το ερχομό του στο Xbox.

Η σημερινή εκδήλωση Age of Empires Fan Preview μόλις ολοκληρώθηκε, δίνοντάς μας μια πρώτη σωστή ματιά στο gameplay του Age of Empires 4 (μεταξύ άλλων), καθώς και ένα επίσημο παράθυρο κυκλοφορίας για το παιχνίδι που είναι  αυτό το φθινόπωρο.

Όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω τρέιλερ, το gameplay φαίνεται πολύ, πολύ καλό και ανυπομονούμε να το πάρουμε στα χέρια μας όταν φτάσει στο Windows Store, το Steam και φυσικά το Xbox Game Pass για PC. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε τόσο πολύ, οι πρόθυμοι θαυμαστές μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα επερχόμενο κλειστό beta με την εγγραφή τους στο πρόγραμμα Age Insider. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένα σημάδι μιας έκδοσης κονσόλας στα έργα για το Age of Empires 4 αυτή τη στιγμή.

"Ένα από τα παιχνίδια στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις επιστρέφει στην δόξα με το Age of Empires IV, τοποθετώντας σας στο επίκεντρο επικών ιστορικών μαχών που διαμόρφωσαν τον σύγχρονο κόσμο.

Γράψτε ιστορία την ιστορία σας με το Age of Empires IV το φθινόπωρο του 2021 στο Xbox Game Pass για Pc, Windows Store και Steam."


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.