Τα Fable, Perfect Dark και Everwild είναι πολύ μακριά από την κυκλοφορία του.(ΦΗΜΗ)

Published on 12 April 2021 at 20:20

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Microsoft ανακοίνωσε τους μεγάλους αποκλειστικούς τίτλους της που θα φτάσουν στο μέλλον στις κονσόλες. Η προσδοκία και η αντίδραση των οπαδών ήταν μεγάλη, καθώς είναι έργα μεγάλου βάρους και που φαίνονται πολύ καλά. Δυστυχώς το Fable,Perfect Dark και Everwild θα απείχε πολύ από το να φτάσουν σύμφωνα με τον Chris Dring, δημοσιογράφο της βιομηχανίας, ο οποίος λέει ότι δεν θα τους δούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μέσω του τελευταίου podcast "VGC Off The Record", ο δημοσιογράφος της βιομηχανίας και director του GamesIndustry.biz Chris Dring δήλωσε ότι σύμφωνα με κάποιες συνομιλίες που είχε με τους υπαλλήλους του Xbox Game Studios,  Fable,Perfect Dark και Everwild θα μπορούσαν να φτάσουν σε λίγα χρόνια, ίσως στα μέσα της γενιάς.
Το podcast VGC off The Record συζήτησε μια ποικιλία θεμάτων σχετικά με τη βιομηχανία και τη νέα γενιά κόνσολών. Σε κάποιο σημείο της συζήτησης, ο Chris Dring ρωτήθηκε για τους τίτλους που αναφέρθηκαν παραπάνω, καθώς δεν έχουμε ακούσει νέα εδώ και πολύ καιρό. Αυτό απαντάται (μεταφράζεται):

"Είχα κάποιες συζητήσεις με κάποιους φίλους στα Xbox Game Studios. Αυτά τα παιχνίδια που ανακοίνωσαν είναι πολύ μακριά. Μπορεί ακόμη και να υπάρχει ένα νέο Xbox (ενημέρωση μεσαίας γενιάς) μέχρι να βγουν αυτά τα παιχνίδια. Είναι τόσο μακριά και δεν είναι περίεργο που το Xbox σκέφτεται να επενδύσει και να υπογράψει ορισμένα προϊόντα αυτή τη στιγμή, επειδή δεν έχουν  μια σειρά από αποκλειστικότητες."

Χωρίς αμφιβολία, άσχημα και θλιβερά νέα που έρχονται σε όλους τους οπαδούς ότι ανυπομονούμε για αυτούς τους τίτλους, οι οποίοι υπόσχονται να είναι οι μεγάλοι προμαχώνες της γενιάς. Φυσικά, όλα αυτά είναι μια φήμη, αλλά λόγω της έλλειψης πληροφοριών σχετικά με την ανάπτυξή τους και την αξιοπιστία του Chris Dring, θα μπορούσε  το Fable,Perfect Dark και Everwild να  έφταναν νωρίτερα παρά αργότερα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.