Νέα διαρροή για το Halo Infinite που μας δίνει νέα στοιχεία για το παιχνίδι.

Published on 12 April 2021 at 11:46

Παρά το γεγονός ότι αρχικά ανακοινώθηκε ως ένας από τους τίτλους κυκλοφορίας για τις κονσόλες Xbox Series X|S, το Halo Infinite παραμένει άφαντο. Αυτή τη στιγμή αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021, αν και οι φήμες για περαιτέρω καθυστερήσεις συνεχίζουν να εμφανίζονται σε αρκετά τακτική βάση. Ενώ η Microsoft έσπευσε να τις καταρρίψει κάθε φορά που βγαίνουν, η έλλειψη μιας σταθερής ημερομηνίας κυκλοφορίας και ο εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός πλάνων του παιχνιδιού σε δράση μπορεί να είναι αιτία ανησυχίας για ορισμένους οπαδούς της σειράς.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι ψίθυροι που περιβάλλουν το παιχνίδι αρνητικοί, με την πρόσφατη φήμη στο Reddit από έναν υποτιθέμενο πληροφοριοδότη που παρέχει πολλά πιθανά καλά νέα για τους οπαδούς της σειράς. Εκτός από την επιβεβαίωση ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του 2021, παρέχει επίσης πολλές πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία για πολλούς παίκτες του Halo Infinite και μάλιστα υπαινίσσεται μερικά από τα σχέδια της 343 Industries μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Ο redditor, ο οποίος δημοσίευσε τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας το Infinite2021yup, ισχυρίζεται ότι εργάζεται για μια εταιρεία QA με έδρα την Ευρώπη που δοκιμάζει τη λειτουργία για πολλούς παίκτες του Halo Infinite τον περασμένο μήνα. Εάν όντως αληθεύει τότε υπάρχουν αρκετά χαρακτηριστικά που επιστρέφουν και περιλαμβάνονται στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου τόσο του Pit όσο και του συστήματος Battle Pass. Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, φέρεται να υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από νέα χαρακτηριστικά και μηχανισμούς που έρχονται στο παιχνίδι επίσης.

Συγκεκριμένα, ο leaker προσφέρει πολλές πληροφορίες σχετικά με το νέο γάντζο που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο τρέιλερ αποκάλυψης του παιχνιδιού και επιβεβαιώθηκε ότι έρχεται και για την λειτουργία για πολλούς παίκτες από την 343 Industries τον περασμένο Ιούλιο. Προφανώς, εκτός από το ότι είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το Grappleshot για να διανύσουν τον  χάρτη, οι παίκτες θα μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσουν για να πάρουν όπλα, και ακόμη και να τραβήξουν άλλους παίκτες προς αυτούς .

Όπως πολλοί επεσήμαναν, η διαρροή θα πρέπει ίσως να ληφθεί με πολύ επιφύλαξή, καθώς η αφίσα δεν παρέχει καμία πραγματική απόδειξη ότι έχουν το παιχνίδι στα χέρια τους. Δεδομένης της ευαίσθητης φύσης της θέσης τους, ωστόσο, και του γεγονότος ότι οι δοκιμαστές QA σίγουρα θα έχουν υπογράψει συμφωνίες μη αποκάλυψης στοιχείων του παιχνιδιού, είναι ίσως κατανοητό γιατί είναι τόσο πρόθυμοι να αποφύγουν την ανάρτηση οποιωνδήποτε πληροφοριών ταυτοποίησης.

Αυτή δεν είναι η μόνη διαρροή Halo Infinite που έχει εμφανιστεί τους τελευταίους μήνες, με αρκετούς χαρακτήρες να έχουν παρουσιαστεί πρόωρα από άτομα που εργάζονται για το παιχνίδι. Ο ηθοποιός που δίνει την φωνή του- Verlon Roberts αποκάλυψε κατά λάθος ότι θα εξέφραζε έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Spartan Griffin. Λίγο αργότερα, η Mega Construx αποκάλυψε μοντέλα για τον Spartan Griffin και έναν άλλο χαρακτήρα γνωστό ως Spartan Stone. Το πώς αυτοί οι χαρακτήρες ταιριάζουν στην ιστορία του παιχνιδιού μένει να το δούμε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.