Υπάρχει πιθανότητα ότι η Sony απέρριψε το επόμενο παιχνίδι του Kojima σύμφωνα με το XboxEra

Published on 12 April 2021 at 13:00

Τον τελευταίο καιρό υπήρξαν πολλές φήμες σχετικά με την επερχόμενη συνεργασία μεταξύ Xbox και Kojima, η οποία προφανώς είναι πιο κοντά από ποτέ στην ανακοίνωση. Τώρα, πιθανές νέες λεπτομέρειες εμφανίζονται ως αποτέλεσμα αυτών των φημών, καθώς σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη @Shpeshal_Ed, η Sony φαίνεται ότι  απέρριψε το επόμενο παιχνίδι του Kojima, και ως αποτέλεσμα, ο Kojima να έρθει στο Xbox.

Όλες αυτές οι πληροφορίες δόθηκαν μέσω του podcast XboxEra, όπου ο πληροφοριοδότης και συνιδρυτής του Shpeshal Edhimself, παρέδωσε λεπτομέρειες για όλο αυτό το πρόβλημα με τη Sony. Πρόσθεσε ότι ο Kojima θα είχε ακόμη μεταπηδήσει στο Google Stadia, αλλά οι συνομιλίες με τη Microsoft προχώρησαν πολύ πιο γρήγορα. Στο podcast XboxEra, συζητήθηκαν πολλά θέματα, αλλά ένα από αυτά που τράβηξαν την προσοχή ήταν αναμφισβήτητα το πρόβλημα μεταξύ της Sony και του Kojima. Ο Shpeshal Ed ανέφερε λεπτομερώς ότι η Kojima Productions θα πήγαινε αρχικά στη Sony για να ξεκινήσει το επόμενο βιντεοπαιχνίδι του. Ωστόσο, η ιαπωνική εταιρεία δεν ήταν ικανοποιημένη με την εμπορική απόδοση του Death Stranding, οπότε η Sony απέρριψε την προσφορά να συνεργαστεί ξανά.

Μαζί, ο Shpeshal Ed προτείνει ότι ο Kojima ήταν σε συνομιλίες με την Google για να ξεκινήσει το επόμενο έργο του στο Stadia, επειδή ο τίτλος θα εκμεταλλευόταν προφανώς πολύ τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μέσω cloud. Ωστόσο, οι συνομιλίες με τη Microsoft είχαν προχωρήσει πολύ περισσότερο και ο Kojima κλίνει προς το τελευταίο οικοσύστημα. Η Kojima Productions αναμένεται να παρουσιάσει το νέο της έργο στο οποίο εργάζονται σύντομα και παρεμπιπτόντως να επωφεληθεί από την ενημέρωση της συμμαχίας τους με το Xbox. Ας θυμηθούμε ότι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Kojima, Yoji Shinkawa, ανέφερε πρόσφατα ότι το επόμενο παιχνίδι του στούντιο θα ανακοινωθεί στο εγγύς μέλλον, οπότε δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να δούμε αν όλες αυτές οι φήμες καταλήγουν να επιβεβαιώνονται ή όχι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.