Νέες φήμες για πιθανή άφιξη του Game Pass στο Nintendo Switch.

Published on 13 April 2021 at 09:56

Η φωτογραφία στο ράφι του Phil Spencer είναι γεμάτη με πιθανά κρυμμένα μηνύματα και μας  δίνει συνέχεια αφορμή να μιλάμε. Από την (ίσως) συμφωνία  Kojima Productions με την Microsoft μέχρι την πιθανή άφιξη του Sekiro στο Xbox Game Pass, η αλήθεια είναι ότι οι λεπτομέρειες που άφησε ο Phil Spencer σε εκείνη τη συνέντευξη δεν άφησαν κανέναν αδιάφορο. Λεπτομέρειες που δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται, δεδομένου ότι ο ίδιος ο Phil Spencer διέρρευσε την ύπαρξη του Xbox Series S σε παρόμοια συνέντευξη πέρυσι. Από αυτές τις ιδιαιτερότητες, η παρουσία του Nintendo Switch ήταν μία από τις πιο τράβηξε την προσοχή. Οι χρήστες υποψιάζονται ότι μπορεί να φέρνει την παρουσία του Xbox Game Pass στο Nintendo Switch.

Νέες φήμες για την πιθανή παρουσία του Xbox Game Pass στο Nintendo Switch προέρχονται από ένα από τα μέλη του podcast Xbox Era, ένα podcast  είναι γνωστό για την αποκάλυψη αρκετών λεπτομερειών του brand name. Σύμφωνα με αυτούς, καθώς και άλλους δημοσιογράφους, όπως ο Jeff Grubb, όλα όσα εμφανίστηκαν στη βιβλιοθήκη του Phil Spencer έχουν νόημαv kαι το Nintendo Switch δεν αποτελεί εξαίρεση.

"Τα κομμάτια φαίνεται να ταιριάζουν στη Nintendo και το Xbox. Θα ακούσετε περισσότερα το φθινόπωρο», είναι το αινιγματικό μήνυμα που άφησε ένας από τους πιο γνωστος χρήστης και insider  του Xbox Era.

Οι χρήστες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν σκέψεις κατανοώντας ότι δεν μπορεί να είναι τόσο απλό όσο η άφιξη ενός χαρακτήρα Xbox σε ένα παιχνίδι της Nintendo, αλλά στοχεύει να είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό. Και αυτή η καινοτομία θα μπορούσε να είναι η άφιξη του Xbox Game Pass στο Nintendo Switch, μέσω του xCloud. Εν αναμονή των εξελίξεων!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.