Η CD Projekt δεν θα εγκαταλείψει το Cyberpunk 2077 και θα βασιστεί στη μακροπρόθεσμη επιτυχία του

Published on 14 April 2021 at 10:49

Το Cyberpunk 2077 είναι ίσως το λιγότερο σε τύχη παιχνίδι τουλάχιστον τους τελευταίους μήνες και ενδεχομένως τα τελευταία χρόνια. Μια απελευθέρωση εντελώς αποκαλυπτική από θέματα απόδοσης και υποσχέσεις που δεν εκπληρώθηκαν.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένα καλό παιχνίδι, ακριβώς το αντίθετο, αλλά, μια σειρά από κακές αποφάσεις μέσα στη CD Projekt RED ευθύνονται για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα το  Cyberpunk 2077 όχι για το παιχνίδι που είχαν υποσχεθεί. Ο Adam Kicinski ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, μίλησε στο Reuters για την κατάσταση του παιχνιδιού και για το τι θα συμβεί στο μέλλον.

Δεν βλέπω την επιλογή να παραμερίσουμε το Cyberpunk 2077. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να πάμε το παιχνίδι σε μια τέτοια κατάσταση ώστε να είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό και, ως εκ τούτου, να το πουλήσουμε με επιτυχία τα επόμενα χρόνια.

Γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμα είναι πραγματικά φιλόδοξο, για παράδειγμα, αφήνοντας κατά μέρος ότι πολλά πρέπει να διορθωθούν, ο τίτλος παιχνιδιού ρόλων χρειάζεται την ενημέρωση επόμενης γενιάς για  Xbox Series και PS5, το multiplayer κομμάτι καθώς και τα DLC τόσο δωρεάν όσο και πληρωμένα.

Ο Kicinski γνωρίζει ότι απέχει ακόμα πολύ από το να θεωρηθεί το Cyberpunk "σταθερό" αλλά το περίεργο είναι ότι η εταιρεία βλέπει το παιχνίδι με πολύ καλές δυνατότητες να συνεχίσει να πουλάει καλά. Στην πραγματικότητα το παιχνίδι μπορεί ήδη να θεωρηθεί επιτυχία γιατί αυτή τη στιγμή έχουν πωληθεί 13 εκατομμύρια αντίτυπα  και όπως και με το The Witcher 3, μπορεί να έρθει να έχει πολύ καλές πωλήσεις εάν μπει σε προτεραιότητα πρώτα ο παίκτης και η εμπειρία παιχνιδιού .


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.