Διέρρευσε η διάρκεια του Resident Evil Village.

Published on 13 April 2021 at 15:58

Το έπος της Capcom επιστρέφει για να μας προσφέρει ένα από τα πιο επιβλητικά παιχνίδια και επίσης με το κίνητρο ότι θα είναι το πρώτο παιχνίδι που έρχεται στις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί περαιτέρω λεπτομέρειες πλην από κάποια στοιχεία του παιχνιδιού, αλλά τώρα γνωρίζουμε τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο διάσημος insider του Resident Evil, Dusk Golem έχει μιλήσει για τη διάρκεια του Resident Evil Village, σηματοδοτώντας τη διάρκεια μεταξύ 13 και 15 ωρών και με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η διάρκειά του θα είναι μεγαλύτερη από αυτή του Resident Evil 7.

Το Resident Evil Village  συνεχίζει την ιστορία του Ethan Winters, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Resident Evil 7. Η τελευταία δόση συνδυάζει γρήγορη δράση με χαρακτηριστικό παιχνιδιού τρόμου επιβίωσης. Με την πρώτη ματιά στο gameplay, η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε αρκετές νέες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων χαρακτηριστικών που θυμίζουν προηγούμενα παιχνίδια Resident Evil.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.