Μία δεύτερη Beta φάση έρχεται για το Resident Evil Re:Verse .

Published on 13 April 2021 at 22:03

Ο PvP deathmatch τίτλος Resident Evil Re:Verse μπορεί να μην είναι ένα παιχνίδι που πολλοί να αναμένουν έντονα, ειδικά με το Village να κυκλοφορεί σύντομα, αλλά το παιχνίδι έχει τουλάχιστον μια αρκετά ενδιαφέρουσα προϋπόθεση για τους οπαδούς της σειράς να το κοιτάζουν με κάποια περιέργεια. Η Capcom πρόσφατα έκανε μια  ανοιχτή beta για το παιχνίδι για να δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να πηδήξουν και να δουν πώς διαμορφώνεται, αλλά τα προβλήματα εύρεσης συμπαικτών αποδείχθηκαν ότι κατέστρεψαν τη διασκέδαση για μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Ευτυχώς, η Capcom θα κάνει άλλη μια προσπάθεια. Η εταιρεία επιβεβαίωσε στο Twitter ότι μια επιπλέον περίοδος beta του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Θα ξεκινήσει αύριο στις 14 Απριλίου και θα παραμείνει μέχρι τις 16 Απριλίου. Στο PS4 και το Xbox One, μόνο όσοι έχουν ήδη κατεβάσει το προηγούμενο beta client θα μπορούν να συμμετάσχουν. Ωστόσο, στο Steam, ακόμη και νέοι παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν στην πρόσθετη δοκιμή beta.

Το Resident Evil Re:Verse θα είναι δωρεάν για όποιον αγοράζει Resident Evil Village, το οποίο κυκλοφορεί στις 7 Μαΐου. Νέες λεπτομέρειες και πλάνα παιχνιδιού και στα δύο παιχνίδια θα κοινοποιηθούν σύντομα, στις 15 Απριλίου, σε ένα νέο event για το  Resident Evil.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.