Το Resident Evil Village έχει ένα αρκετά περίπλοκο Demo περιορισμένου χρόνου που έρχεται τον επόμενο μήνα

Published on 17 April 2021 at 07:21

Το Resident Evil Showcase αποκάλυψε επιτέλους τις λεπτομέρειες για το επερχόμενο Demo του Resident Evil Village στο Xbox και είναι αρκετά μπερδεμένο. Λειτουργώντας ως χρονικά περιορισμένη επίδειξη, θα μπορείτε να παίξετε μια ώρα του παιχνιδιού μεταξύ δύο συγκεκριμένων ημερομηνιών.

Κατά τη διάρκεια της ώρας, μπορείτε να εξερευνήσετε είτε το χωριό είτε το κάστρο του παιχνιδιού - ή να χωρίσετε τη μια ώρα  και να περάσετε μισή ώρα και στα δύο. Ανάλογα με τη ζώνη ώρας σας, θα είναι διαθέσιμο για αναπαραγωγή σε αυτές τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

 Βόρεια Αμερική: 1 Μαΐου, 5 μ.μ. - 2 Μαΐου, 5 μ.μ. PDT

 Ευρώπη: 2 Μαΐου, 2πμ - 3 Μαΐου, 2πμ CEST

 Ασία: 2 Μαΐου, 8πμ - 3 Μαΐου, 8πμ HKT

 Μόλις τελειώσει το χρονικό όριο δεν υπάρχει πλέον Resident Evil Village  Demo για εσάς. Οι κάτοχοι του PlayStation θα αποκτήσουν ένα παράθυρο πρώιμης πρόσβασης, με τη δυνατότητα να προφορτώσουν το demo πριν από την κυκλοφορία, αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχουμε ακούσει τίποτα σχετικά με το αν αυτό ισχύει για τους χρήστες του Xbox.

 Είναι ένας πολύ περίεργος τρόπος να παίζετε οι παίκτες στο παιχνίδι και για να είμαι ειλικρινής και πολλοί παίκτες μπορεί να μην έχουν την ευκαιρία να παίξουν εντός του χρονικού πλαισίου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, εάν θέλετε να πάρετε μια γεύση πριν από την κυκλοφορία, θα μπορείτε να το δείτε μια εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία ή μπορείτε να περιμένετε έως τις 7 Μαΐου όταν βγει το πλήρες παιχνίδι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.