Το Hellblade II παρουσιάζει ένα νέο video ανάπτυξης με πρωταγωνιστή τη Melina Juergens.

Published on 17 April 2021 at 10:45

Έχει περάσει σχεδόν ενάμιση χρόνος από τότε που η Ninja Theory εξέπληξε το κοινό του TGA με την ανακοίνωση της συνέχειας του Hellblade, που ονομάζεται Senua's Saga: Hellblade 2. Από τότε, οι πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο έχουν επιτευχθεί ως λογιστικός, δίνοντας μικρές λεπτομέρειες για διαφορετικές πτυχές.

Αρκετές από τις καινοτομίες που γνωρίζουμε τους τελευταίους μήνες προέρχονται από τη Melina Juergens, (την ηθοποιό που φέρνει την Senua στον κόσμος μας) όπως συνέβη για παράδειγμα όταν έδωσε ένα σύντομο preview του παιχνιδιού. 

Στην αρχή της ανάπτυξης  η Μελίνα εξηγεί τις αμφιβολίες που είχε για το τι να κάνει με το μέλλον της μετά την επιτυχία που πέτυχε με την απόδοσή της στο Hellblade. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να διασκορπιστούν οι αμφιβολίες, όπως ισχυρίζεται η ηθοποιός. Η Ninja Theory της πρόσφερε για άλλη μια φορά το καθήκον να παίξει την Senua κάτι που δέχτηκε χωρίς να το σκεφτεί ούτε ένα δευτερόλεπτο.

Η καλλιτέχνιδα έχει εξασφαλίσει ότι αυτή η δεύτερη δόση του Hellblade franchise  θα είναι πιο ρεαλιστική από την προηγούμενη, σε τέτοιο βαθμό που εργάζεται για να γίνει «πραγματικός πολεμιστής». Για να γίνει αυτό, έχουν πραγματοποιήσει αναζητήσεις σε διαφορετικά στυλ ξιφομαχίας, μάχη σώμα με σώμα, καθώς και εκπαιδεύσεις αφιερωμένες στη βελτίωση της ευελιξίας τους.

Επιπλέον, σαν να μην έφτανε αυτό, η Ninja Theory είχε τη συνεργασία του C.C. Smiff, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη χορογραφία προϊόντων όπως το Game of Thrones ή τις τελευταίες δόσεις της σειράς Star Wars.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.