Το Battlefield 6 ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει για τo Xbox One.

Published on 17 April 2021 at 20:05

Σε μια τηλεδιάσκεψη τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑ Andrew Wilson δήλωσε ότι αναμένει το Battlefield 6 να κυκλοφορήσει εγκαίρως για την περίοδο των διακοπών του 2021. Με αυτό κατά νου, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι διαρροές και φήμες για το Battlefield 6 αρχίζουν να εμφανίζονται στο Διαδίκτυο. Ενώ πολλοί φαίνεται να παρέχουν θετικά νέα σχετικά με τον επερχόμενο τίτλο, μερικές από αυτές τις διαρροές μπορεί να είναι απογοητευτικές για μερικούς που δεν έχουν ακόμη στα χέρια τους μια υπερσύγχρονη κονσόλα.
Ένας από τους πιο εξέχοντες και ευυπόληπτους leakers του BF 6 είναι ο Tom Henderson στο Twitter, ο οποίος παρείχε μια πληθώρα πληροφοριών σχετικά με το τι μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί της σειράς. Πρόσφατα έδειξε ένα σκίτσο που ισχυρίζεται τους κινδύνους από το περιβάλλον  στη λειτουργία για πολλούς παίκτες του Βattlefield 6 και πρότεινε επίσης ότι τουλάχιστον ένα μέρος του campaign θα μπορούσε να είναι στην Ιαπωνία. Σε ένα από τα πιο πρόσφατα tweets του, παρέδωσε μερικά δυνητικά καταστροφικά νέα στους παίκτες PS4 και Xbox One.

Ο Henderson είπε ότι δεν έχει ακούσει καμία πληροφορία σχετικά με την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε κονσόλες από προηγούμενες γενιές και συνεχίζει να εικάζει ότι πιθανότατα δεν θα γίνει. Ωστόσο, υποστηρίζει την προηγούμενη πρόβλεψή του ότι το Battlefield 6 θα φτάσει στο xbox game pass την πρώτη μέρα, αν και τώρα προφανώς πιστεύει ότι θα περιοριστεί στους παίκτες PC και Xbox Series X/ S.

Τον Φεβρουάριο, ο λογαριασμός twitter του Henderson ανεστάλη μετά από μια σειρά διαρροών για το Battlefield 6. μερικά από τα οποία επιβεβαιώθηκαν από τον δημοσιογράφο του Venture Beat Jeff Grubb. Αυτό ώθησε να δημιουργήσει έναν νέο λογαριασμό και να αφαιρέσει μεγάλο μέρος  περιεχομένου για το Battlefield από το κανάλι στο YouTube. Αν και δεν παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί ο αρχικός λογαριασμός του στο Twitter ανεστάλη, οι ενέργειές του και μερικά από τα επόμενα tweets του δείχνουν ότι η EA πιθανότατα είχε κάτι να κάνει με αυτό. Αυτό έχει οδηγήσει πολλούς να αναρωτηθούν γιατί η EA μπορεί να προσπαθεί να το φιμώσει.

Όσον αφορά την ΕΑ, μπορεί ακόμη να αποκαλύψει ότι στην τηλεδιάσκεψη του Νοεμβρίου, ο Wilson παρέλειψε να αναφέρει τα συστήματα προηγούμενης γενιάς· Αντίθετα, μίλησε για το πώς οι τεχνικές εξελίξεις των κονσολών PS5 και Xbox Series θα επέτρεπαν στην ομάδα να "παραδώσει ένα πραγματικό όραμα επόμενης γενιάς για το franchise... [με] ... κλίμακα που δεν έχει ξαναδεί." Ενώ αυτό είναι μεγάλη είδηση για τους οπαδούς της σειράς σε χαρτί, μια επόμενη γενιά-κεντρική προσέγγιση στην ανάπτυξη μπορεί να είναι κακό για τους παίκτες.

Το Cyberpunk 2077 ήταν ένα άλλο μεγάλο παιχνίδι που προφανώς σχεδιάστηκε έχοντας κατά νου το PS5 και το Xbox Series X και αυτό οδήγησε σε μυριάδες προβλήματα με τις μεταφορές του στην  επόμενη γενιά. Τα προβλήματα ήταν τόσο σοβαρά που η Sony τελικά αφαίρεσε το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store. Με αυτό κατά νου, δεν θα ήταν έκπληξη αν η EA επέλεγε να αγνοήσει εντελώς τα παλαιότερα συστήματα για να αποφύγει έναν παρόμοιο πονοκέφαλο με το Battlefield 6.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.