Ο Developer του MotoGP 21 δεν είχε «καθόλου προβλήματα» δουλεύοντας με το Xbox Series S.

Published on 18 April 2021 at 12:13

Έχουμε δει διάφορες αναφορές σχετικά με το πώς είναι να αναπτύσσεται ένα παιχνίδι για το Xbox Series S από την έναρξή του τον Νοέμβριο, με μερικούς να δηλώνουν ότι είναι μια αρκετά ομαλή διαδικασία και άλλους να υποδηλώνουν ότι έχει προκαλέσει μερικά προβλήματα.

Ο προγραμματιστής του MotoGP 21, το οποίο κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα, ταιριάζει στην προηγούμενη κατηγορία, με τον παραγωγό Matteo Pezzotti να λέει πρόσφατα στο Wccftech ότι η συνεργασία με το Xbox Series S ήταν στην πραγματικότητα μια έκπληξη από πολλές απόψεις:

"Κανένα πρόβλημα, ήμασταν όλοι έκπληκτοι από την ομαλότητα στην ανάπτυξη τόσο του Series X όσο και του Series S. Η τελευταία κονσόλα στοχεύει σε ρυθμό καρέ 60 FPS και ανάλυση 1440p (δυναμική)."

Ο Pezzotti ανέφερε επίσης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι το Xbox Series X και το PS5 "αφήνουν πολύ χώρο για βελτιώσεις στο μέλλον" και ότι η δυνατότητα προσφοράς μιας σταθερής εμπειρίας 60FPS είναι το πιο σημαντικό πράγμα για το παιχνίδι.

Αν ενδιαφέρεστε για το MotoGP 21, φτάνει επίσημα στο Xbox One και στο Xbox Series X|S την επόμενη Πέμπτη 22 Απριλίου και μπορείτε να το προπαραγγείλετε τώρα από το Microsoft Store


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.