Το Xbox πρόκειται να λάβει μια νέα δυνατότητα τη Δευτέρα

Published on 17 April 2021 at 22:50

Ο Brad Rossetti, γνωστός για τις ειδοποιήσεις για τα νέα του Xbox Preview των Xbox Insiders άφήσε στοιχεία για τα επερχόμενα νέα από τον πράσινο γίγαντα και έχει δώσει αυτό το Σαββατοκύριακο για να τα λύσoυμε αυτό το "μυστήριο", επειδή στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, μας ρωτάει αν έχουμε μια ιδέα για το τι έρχεται: "Έχω ενδείξεις για ένα υπέροχο νέο χαρακτηριστικό που έρχεται τη Δευτέρα....... υπάρχουν ακόμα νέα πράγματα σήμερα, αλλά μην περάσετε τα νέα τη Δευτέρα".

Με αυτό το άγνωστο στον αέρα, οι cybernauts προβλέπουν ότι θα είναι η ανακοίνωση της υποστήριξης Dolby Vision, όπως υποσχέθηκε το Xbox από πέρυσι, αν και αυτό φαίνεται να είναι το χαρακτηριστικό που θα ανακοινωθεί, θα έχουμε την απάντηση μέχρι τη Δευτέρα. Όπως γνωρίζετε, το Dolby Vision έχει ως στόχο να αναβαθμίσει αυτό που έχει ήδη παρατηρηθεί στο τρέχον HDR, προσθέτοντας λειτουργίες και δυνατότητες που μόλις ενεργοποιηθούν, θα δώσει στο Xbox Series X και S τη δυνατότητα να είναι οι μόνες συσκευές παιχνιδιών που το υποστηρίζουν.

Πρέπει ασφαλώς να είμαστε προσεκτικοί με αυτά που θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα, διότι θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερα πράγματα από ό,τι πιστεύουμε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.