Το Chivalry 2 αποκαλύπτει νέο τρέιλερ που εισάγει μάχη και νέο χάρτη

Published on 19 April 2021 at 15:58

Μεταξύ των παιχνιδιών που θα είναι πρωταγωνιστές τις επόμενες εβδομάδες είναι το νέο παιχνίδι του Torn Barnner Studios, Chivalry 2. Μια πολυαναμενόμενη συνέχεια που προσφέρει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες τις τελευταίες εβδομάδες, όπου πολλοί περιμένουν να πραγματοποιηθεί η beta μεταξύ 23 και 26 Απριλίου. Πριν από αυτό, και για να δώσει κίνητρα για συμμετοχή, το Chivalry 2 παρουσιάζει ένα νέο τρέιλερ που δείχνει τη μάχη και ένα νέο χάρτη.

Στο βάθος του τρέιλερ που ανακαλύπτει ένα νέο χάρτη το Lionspire's ένα εντυπωσιακό παραθαλάσσιο φρούριο. Επιπλέον, χρησιμεύει για να προσπαθήσει να δείξει αυτή την έννοια του μεσαιωνικού παιχνιδιού μάχης, όπου οι παίκτες αντιμετωπίζουν το θάνατο σε διαφορετικά σενάρια. Αυτή τη φορά, αρπάζει την ευκαιρία για να παρακινήσει τους λάτρεις αυτού του έπους, να αποκτήσουν το παιχνίδι για να έχουν πρόσβαση στην beta.

Δείτε την πτώση του Lionspireόταν το Chivalry 2 ξεκινά στις 8 Ιουνίου 2021. Οι ψηφιακές προπαραγγελίες για κονσόλα και υπολογιστή περιλαμβάνουν εγγυημένη πρόσβαση στο Chivalry 2 Cross-Play Closed Beta.

 

Το βίντεο έχει αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι Torn Banner Studios, προσφέροντας πληροφορίες σχετικά με την beta που θα ξεκινήσει στις 23 Απριλίου και θα καλύψει διαφορετικές δοκιμές. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι η δοκιμή cross-play που θα σας επιτρέψει να καταπολεμήσετε τους χρήστες κονσόλας Xbox και Playstation με αυτούς στους υπολογιστές. Μια beta που θα διαρκέσει τρεις ημέρες, το οποίο θα πρέπει να είναι αρκετό για να είναι σε θέση να ελέγξει τους servers και την ορθή λειτουργία αυτής της πολυπόθητης επιλογής.

Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Chivarly 2 να έχει οριστεί στις 8 Ιουνίου, υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για να ανακαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες. Η καθυστέρηση που υπέστη αυτό το παιχνίδι δεν ήταν μάταιη, καθώς η υπόσχεση ότι θα έρθει με περισσότερο περιεχόμενο, μπορεί να είναι αρκετή για να αξίζει τον κόπο αν το παιχνίδι θα πληροί τις προσδοκίες μας.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.