Διέρρευσαν λεπτομέρειες από τα τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox που θα δημιουργηθούν από εξωτερικά στούντιο.

Published on 19 April 2021 at 20:09

Έλα τώρα, κάθε χρόνο πριν την Ε3 γνωρίζουμε ήδη ότι οι φήμες καταλαμβάνουν τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, αφού προφανώς τίποτα επίσημο δεν θα ειπωθεί πριν από τον Ιούνιο . Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζητήματα είναι η ύπαρξη τεσσάρων παιχνιδιών Χbox, αυτό που είναι υπεύθυνο για παιχνίδια από εξωτερικά στούντιο.

Μερικά παιχνίδια από εξωτερικά στούντιο που έχουμε δει είναι το Quantum Break, Recore, Battletoads, Microsoft Flight Simulator και τόσα άλλα. Έτσι εκτός από τα ήδη γνωστά εσωτερικά στούντιο, γνωρίζουμε ότι η Microsoft προσλαμβάνει επίσης υπηρεσίες και εξωτερικό από άλλους εξωτερικούς συνεργάτες. Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με το Windows Central, τέσσερις "AAA" τίτλοι ετοιμάζονται από αυτούς.

Τώρα για να κλείνουμε σιγά σιγά, έχουμε μερικά ακόμα νέα που είναι εξαιρετικά αξιόπιστα. Ο Miles Dompier του Windows Central μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις φήμες για επερχόμενα έργα παγκόσμιας δημοσίευσης Xbox στο podcast GameOnDaily.

  • Τέσσερα επερχόμενα έργα, και δεν βασίζονται στο παιχνίδι του Kojima.
  • Σχετικά με τον 🌀 κυκλώνα [αυτό το εικονίδιο που πολλοί πίστευαμε ότι ήταν Sega λόγω Dreamcast ή Ubisoft]ήταν μια πληροφορία για αυτό πού έρχεται στο μέλλον.
  • Είχε επίσης το emoticon δράκων, και σύμφωνα με μια άλλη πληροφορία είναι ένα μελλοντικό παιχνίδι [δεν είναι Scalebound!].
  • Συνολικά, θα υπάρξουν τρία νέα IP και ένα spinoff μιας υπάρχουσας IP.
  • Το ένα είναι κάτι που δεν θα φανταζόταν ποτέ σε οποιοδήποτε πιθανό επίπεδο: είτε πρόκειται για το είδος, τον προγραμματιστή που εργάζεται σε αυτό και το πεδίο εφαρμογής του.
  • 2 από αυτά τα IP's "είναι πολύ ΜΕΓΑΛΑ (πεδίο εφαρμογής και προϋπολογισμός)", ο "Τυφώνας" είναι ένα από αυτά.
  • Σχετικά με το παιχνίδι 🌀 "Γίνεται από μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, βρίσκεται σε έναν φιλόδοξο συνδεδεμένο κόσμο και θα είναι μια μεγάλη ONLINE ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. Προσπαθούν, φαίνεται, να κάνουν ένα παιχνίδι MP που δεν είναι ένα συμβατικό παιχνίδι βολών τρίτου προσώπου, δεν θα είναι MMO,αλλά θα είναι κάτι πολύ μοναδικό, το στούντιο προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ πριν σε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες"
  • Το 🌀 παιχνίδι προέρχεται από ένα στούντιο που δεν είχε ασχοληθεί με MP στο παρελθόν.
  • Κωδικό όνομα παιχνιδιού: Τυφώνας, Δράκος (αυτές τις μέρες) και 2 ακόμα.
  • "Τυφώνας" αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα

Το πιο προηγμένο παιχνίδι από όλα παραπάνω είναι αυτό που αντιπροσωπεύεται από τον "Κυκλώνα". Είναι ένα μεγάλο online παιχνίδι για πολλούς παίκτες που δεν θα είναι ένα παιχνίδι shooting ή MMO. Είναι από ένα στούντιο που δεν επικεντρώθηκε σε πολλούς παίκτες στο παρελθόν, το στούντιο προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ πριν σε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες. O Jef Corden είπε στο Twitter ότι το παιχνίδι "Δράκος" σίγουρα δεν είναι το Scalebound, αφήστε αυτό το παιχνίδι να πεθάνει ειρηνικά! Προς το παρόν, αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε, τουλάχιστον ο "κυκλώνας" και ο "τυφώνας" έχουν πολλές πιθανότητες να τα δούμε τις επόμενες εβδομάδες, καθώς η E3 2021 είναι πολύ κοντά και η Microsoft έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή της.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.