Οι προγραμματιστές της Obsidian επιβεβαιώνουν τη δημιουργία του παιχνιδιού του Josh Sawyer.

Published on 20 April 2021 at 01:08

Έχουμε μια μάλλον ενδιαφέρουσα συνέντευξη που προέρχεται από προγραμματιστές της ήδη αγαπημένης Obisidian Entertainment, ένα από τα νεότερα στούντιο που θα ενσωματωθούν στα Xbox Game Studios. Ερχόμενοι από την κυκλοφορία του τελευταίου  DLC του Outer Worlds Murder on Aridans, η διευθύντρια παιχνιδιών Megan Starks και ο σχεδιάστης αφήγησης Nitai Poddar συμμετέχουν στο Podcast iron lords για να συζητήσουν διάφορα θέματα.
Στο τελευταίο επεισόδιο του The Iron Lords Podcast, η διευθύντρια παιχνιδιών Megan Starks και ο Nitai Poddar συζητούν τα πιο ευαίσθητα σημεία του murder on aridan συμπεριλαμβανομένης της δημιουργικής διαδικασίας, της συγγραφής διαλόγων και πολλά άλλα. Και οι δύο αντιμετώπισαν επίσης τις προκλήσεις της ανάπτυξης του DLC του Outer Worlds κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Ο Νιτάι λέει:

"Νομίζω ότι η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ότι για πολλούς ανθρώπους, πηγαίνοντας από ένα γραφείο σε μια εργασία για το σπίτι, δεν υπάρχει πραγματικά φυσικός διαχωρισμός μεταξύ του τόπου εργασίας και του τόπου διαμονής σας. Ο όγκος της εργασίας που εμπλέκονται στην ανάπτυξη παιχνιδιών είναι πολύ εύκολο για να διαλύσει αυτά τα όρια ... Ξέρω ότι πολλοί από τους σχεδιαστές μας έχουν εργαστεί πολύ σκληρά για να το κυκλοφορήσουν με αγάπη στους οπαδούς μας, αλλά το να βγούμε από την καραντίνα είναι εξαντλητικό."

«Είχαμε ένα αποδομημένο στούντιο όπου οι ηχολήπτες ήταν στον Καναδά και είχαμε έναν ηθοποιό στο Λος Άντζελες – δεν ξέρω πώς έγινε αυτό (γέλια). Είναι θαύμα που αυτό το DLC [Murder on Aridans] βγήκε με αυτην την ποιότητα μεταγλώττισης"

Μετά την απόκτηση της Obsidian Entertainment από τη Microsoft, η Μέγκαν είπε, "Για μένα, ήταν εκπληκτικό επειδή το στούντιο είναι οικονομικά σταθερό και κάνει το είδος των έργων που ήθελαν να κάνουν, όπως το Grounded και ένα έργο στο οποίο εργάζεται ο Josh Lawyer". Έτσι, αυτό που ήταν βασικά μια φήμη, είναι τώρα πλήρως επίσημο και γνωρίζουμε ότι το σχέδιο δημιουργίας παιχνιδιού του Josh Lawyer βρίσκεται σε εξέλιξη.

Απ' ό,τι φαίνεται, η εργασία στη Microsoft είναι αρκετά θετική για τους εργαζόμενους της Obisidian και στην πραγματικότητα μόλις κέρδισαν από αυτό. Παρά τα διάφορα έργα όπως οι Outer Worlds 2 και DLCs του πρώτου, Avowed και Grounded, έχουμε ακόμα το πολυαναμενόμενο παιχνίδι του Josh sawyer που σίγουρα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό κάποια στιγμή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.