Το Halo Infinite γίνεται δημοφιλές ως το πιο αναμενόμενο παιχνίδι του Xbox

Published on 22 April 2021 at 01:37

Μετά από ένα viral tweet που ρωτούσε τους παίκτες ποια είναι τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς, το Halo Infinite βρέθηκε να είναι ως το πιο αναμενόμενο παιχνίδι του Xbox. Το tweet αφορούσε για κάθε μία από τις τρεις μεγάλες εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών: Xbox, PlayStation και Nintendo. Ενώ υπήρχε μια υγιής ποικιλία στις απαντήσεις, υπήρχαν επίσης μερικά παιχνίδια που πήραν το στέμμα πάνω από άλλες επιλογές, ειδικά το Halo Infinite. Φαίνεται ότι όπως λέει ο Spencer, αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για το Xbox.

Το Halo Infinite ειναι σε μια αναμονή που διαρκεί σχεδόν 6 χρόνια για να φτάσει στα χέρια μας.. Το γεγονός ότι το Halo Infinite γίνεται τάση σαν το πιο αναμενόμενο παιχνίδι του Xbox επιβεβαιώνει ότι παρόλο που το παιχνίδι αρχικά έπρεπε να κυκλοφορήσει μαζί με το Xbox Series X, η καθυστέρησή του  έτσι ώστε η 343 Industries να μπορεί να το βελτιώσει δεν έχει επηρεάσει την προσδοκία αλλά μάλλον να τη βελτίωσε.

Ακόμα και μετά από δύο δεκαετίες, το Halo είναι το πιο εμβληματικό franchise του Xbox και ο Master Chief είναι ένα σύμβολο για τον κόσμο των παιχνιδιών. Είναι λογικό για τους οπαδούς να είναι ενθουσιασμένοι για την επόμενη περιπέτεια  του Master Chief, η οποία θα τον φέρει στο Banished του Halo Wars 2. Και γι 'αυτό είναι λογικό ότι το γεγονός ότι το Halo Infinite γίνεται δημοφιλές στο twitter. Με νέες τοποθεσίες να επισκέπτονται και νέα όπλα που γεμίζουν το οπλοστάσιο του Halo Infinite, οι οπαδοί έχουν πολλούς λόγους να είναι ενθουσιασμένοι.

Η E3 2021 είναι πιθανό να φέρει μαζί της μερικές ακόμα πληροφορίες για το Halo Infinite πριν κυκλοφορήσει. Ο κόσμος των παιχνιδιών είναι σε μια παράξενη στιγμή, καθώς η παγκόσμια έλλειψη τσιπ υπολογιστών εμποδίζει τη δυνατότητα κατασκευής νέων κονσολών παιχνιδιών, καρτών γραφικών και άλλων εξαρτημάτων. Αυτή η έλλειψη προσφοράς έχει κάνει την ζήτηση για νέες κονσόλες πιο έντονη και οι παίκτες αγωνίζονται να πάρουν στα χέρια τους μια από τις νέες κονσόλες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.