Το Starfield θα μπορούσε να είναι το αστέρι του Xbox και της Bethesda στην E3 2021.

Published on 22 April 2021 at 17:26

Είμαστε κοντά στα τέλη Απριλίου, γεγονός που μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στην εποχή της πολυαναμενόμενης  Ε3, η οποία αναγκαστικά ακυρώθηκε πέρυσι από την ισχυρή πανδημία που έπιασε μεγάλο μέρος του κόσμου απροετοίμαστο.

Ενώ εξακολουθούμε να έχουμε επιπλοκές από την πανδημία,  το 2021 μας φέρνει μεγάλες προσδοκίες για την E3 ειδικά για το Xbox, το οποίο αναμένεται να δείξει ισχυρή πρόοδο, όπως η εξέλιξη του Halo Infinte (συγκριτικά με αυτό που είδαμε πέρυσι) αλλά και μια ισχυρή ανακοίνωση για το Starfield. Αυτός ο τίτλος είναι υπό ανάπτυξη από τη Bethesda για αρκετά χρόνια και παρόλο που το 2018 είδαμε ένα trailer  και από τότε δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου λεπτομέρειες για το πώς θα είναι.

Αυτό που φαίνεται να είναι σαφές σε περισσότερα από ένα άτομα, είναι ότι το Starfield θα φτάσει το 2021 κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί. Εάν είναι αλήθεια, θα ήταν η τέλεια στιγμή για να δούμε κάτι θα ήταν στην E3 που απέχει λιγότερο από δύο μήνες από το να γίνει, αν και δεν θέλουμε να μείνουμε με ένα gameplay μόνο αλλά θα πρέπει επίσης να δούμε την ημερομηνία κυκλοφορίας. Θα πρέπει να προσέξουμε αυτές τις εβδομάδες πριν από την E3 μήπως το Xbox ή η Bethesda δώσουν ενδείξεις σχετικά με το τι θα δούμε στην εκδήλωση, αλλά θα ήταν σαφές ότι το Starfield θα πρέπει να είναι ένα από τα ισχυρά χαρτιά και φυσικά ένα από τα ατού της Microsoft μέχρι το 2021.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.