Η Rainway και η Microsoft συνεργάζονται για να βελτιώσουν το Xbox Cloud Gaming.

Published on 20 April 2021 at 20:47

υπέροχα νέα ότι το Xbox Cloud Gaming θα είναι διαθέσιμο στον υπολογιστή και το iOS από σήμερα σε δοκιμαστική περίοδο για τους χρήστες του Xbox Game Pass Ultimate είναι γεγονός. Μια δυνατότητα που οι χρήστες περιμένουν εδώ και πολύ καιρό και να που τελικά ήρθε. Αν και ωστόσο με διαφορετικό τρόπο από το Android, καθώς δεν γίνεται από μια εφαρμογή, αλλά από το πρόγραμμα περιήγησης.

Για να γίνει αυτό, όπως γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, η Microsoft συνεργάζεται με την Rainway για να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση και την καλύτερη ποιότητα ροής  μέσω των προγραμμάτων περιήγησης. Η Rainway είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε τέτοιες εκπομπές και η συνεργασία της με τη Microsoft θα επιτρέψει στην Redmonds να κάνει χρήση του SDK της για να βελτιώσει και να βελτιστοποιήσει την τεχνολογία Xbox Cloud Gaming. Η τεχνολογία αυτής της εταιρείας, όπως αποκαλύπτεται  ενσωματώνεται απρόσκοπτα με το Xbox cloud game streaming καθιστώντας δυνατή τη μεταφορά όλου του περιεχομένου της πλατφόρμας σε πολλές συσκευές μέσω του Microsoft Edge, του Chrome ή του Safari.

Στόχος μας με το Xbox είναι να επιτρέψουμε στους παίκτες σε όλο τον κόσμο να παίζουν τα παιχνίδια που θέλουν, στις συσκευές που θέλουν με όποιον θέλουν. Για να παρέχουμε μια συνεπή εμπειρία παιχνιδιού που εκτείνεται σε πολλές συσκευές, διαθέτουμε παιχνίδια μέσω προγραμμάτων περιήγησης, παρέχοντας την απόδοση, τη συμβατότητα και την ταχύτητα που απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών κάθε παιχνιδιού.

Αυτό το μήνυμα από τον Kevin LaChapelle, αντιπρόεδρο της πλατφόρμας παιχνιδιών Xbox Cloud, καθιστά σαφές ποιος είναι ο στόχος της ομάδας: να έχει την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρεται μέσω του προγράμματος περιήγησης. Και από αυτή την πρόθεση προκύπτει η συνεργασία με την Rainway, μία από τις καλύτερες εταιρείες με την καλύτερη ποιότητα στη μετάδοση ζωντανού περιεχομένου μέσω προγραμμάτων περιήγησης.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.