Η Square Enix θα συμμετέχει στην ψηφιακή E3 2021

Published on 23 April 2021 at 09:28

Μιλώντας σε μια συνέντευξη με τη σελίδα Nikkei  ο Yosuke Matsuda ρωτήθηκε ποιους τίτλους Square Enix ανυπομονούσε το 2021.

"Το Οutriders, η κυκλοφορία των οποίων είχε αναβληθεί αλλά κυκλοφόρησε την 1η Απριλίου", απάντησε ο Matsuda, "και το NieR Replicant ver.1.22474487139... που θα κυκλοφορήσει επίσης τον Απρίλιο. Επιπλέον, το Final Fantasy VII Remake Intergrade που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο."

"Θα ανακοινώσουμε τα υπόλοιπα [αργότερα], και σχεδιάζουμε επίσης να κάνουμε μια ανακοίνωση στην E3 τον Ιούνιο, γι 'αυτό παρακαλώ κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά".

Η Square Enix δεν συμπεριληφθηκε στον επιβεβαιωμένο κατάλογο μερικών συνεργατών όταν το ESA έδωσε τις πρώτες λεπτομέρειες νωρίτερα αυτό το μήνα σχετικά με την E3.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν η Nintendo, η Xbox, η Capcom, η Konami, η Ubisoft, η Take-Two Interactive, η Warner Bros. Games και η Koch Media, η οποία θα διαρκέσει από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου, αλλά η Square Enix δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα. Η πρώτη ψηφιακή παρουσίαση της Square Enix η οποία έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο, τελείωσε με το μήνυμα: "Να είστε σε επιφυλακή για την επόμενη ενημέρωση της Square Enix αυτό το καλοκαίρι".

Δεν είναι σαφές αν το σχόλιο του Matsuda αναφέρεται σε αυτήν την επόμενη παρουσίαση (και αν θα είναι επίσημο μέρος του προγράμματος E3) ή αν απλά σημαίνει ότι το Square Enix θα αποκαλύψει ένα νέο παιχνίδι στις παρουσιάσεις Xbox ή Nintendo.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.