Μια συμφωνία της Sony θα αποκλείσει το Resident Evil από το Xbox Games Pass.(ΦΗΜΗ)

Published on 21 April 2021 at 12:19

Αν ελπίζατε να δείτε την επόμενη καταχώρηση στη σειρά Resident Evil να κυκλοφορεί με έκπληξη στο Xbox Game Pass στο εγγύς μέλλον, αυτό που πρόκειται να διαβάσετε μπορεί να σας σοκάρει λίγο. Σύμφωνα με υποτιθέμενα έγγραφα που διέρρευσαν - τα οποία φαίνεται να προέρχονται από το περσινό hack της Capcom, η Sony έχει κάνει μια αποκλειστική συμφωνία με την Capcom, η οποία ουσιαστικά θα εμπόδιζε το Resident Evil Village να κυκλοφορήσει σε "ανταγωνιστικές" πλατφόρμες συνδρομής, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας Xbox Game Pass  του Xbox Live Gold και του Project X Cloud. Φαίνεται ότι αυτή η συμφωνία για τις πλατφόρμες PlayStation θα διαρκέσει για μια περίοδο τουλάχιστον ενός έτους...

Λάβετε υπόψη ότι πρόκειται απλώς για μια φήμη και αυτά τα έγγραφα δεν έχουν επαληθευτεί επίσημα - αλλά δεδομένης της επιτυχίας του Game Pass και του παρελθόν  της Sony να "κλειδώνει" παιχνίδια και περιεχόμενο ως timed exclusives (ακόμη και τα demo REV ξεκίνησαν στο PlayStation), δεν θα ήταν τόσο περίεργο αν γινόταν πραγματικότητα.

Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα ο εκδότης του παιχνιδιού Capcom να μην σκόπευε ποτέ να κυκλοφορήσει το Resident Evil Village στο Game Pass, και αυτό μπορεί να μην συμβεί απαραίτητα αργότερα. Έχει επίσης αναφερθεί η "τεχνική ισοτιμία" στην ίδια τεκμηρίωση, αλλά δεν είναι σαφές τι θα προκύψει από αυτό.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.