Το Xbox Game Pass σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε τους 23 εκατομμύρια συνδρομητές

Published on 21 April 2021 at 21:34

Τους τελευταίους μήνες το Xbox Game Pass έφερε τεράστιες κυκλοφορίες, και αυτό φέρεται να έχει εμφανιστεί στη βάση χρηστών του. Από τις 20 Απριλίου, λέγεται ότι έχει αυξηθεί σε 23 εκατομμύρια συνδρομητές.

 Ο ισχυρισμός προέρχεται από τον  Jez Corden, ο οποίος μοιράστηκε τη δήλωση στο Twitter. Η τεράστια αύξηση πιθανότατα οφείλεται σε τεράστιους τίτλους που εισέρχονται στην υπηρεσία, όπως το Outriders και το MLB The Show 21. Όχι μόνο αυτό, αλλά και το Xbox Cloud Gaming έχει υποστηριχθεί σε μεγάλο βαθμό, με πολλά παιχνίδια που έχουν προστεθεί, και τώρα να έρχεται σιγά σιγά σιγά στον υπολογιστή και iOS.

Όπως επεσήμανε ο αναλυτής της βιομηχανίας Benji-Sales, από τον Ιανουάριο η υπηρεσία έχει δει αύξηση  πάνω από πέντε εκατομμύρια συνδρομητές, από τότε που είχε ειπωθεί ότι  ήταν 18 εκατομμύρια. Καθώς συνεχίζεται η χρονιά, πιθανότατα θα δούμε μια άλλη τεράστια αύξηση όταν τίτλοι όπως το Halo Infinite και το Psychonauts 2 φτάσουν στην υπηρεσία.

Είμαστε γύρω στην τέταρτη επέτειο της υπηρεσίας που είναι διαθέσιμη, η οποία έχει δει μια τεράστια εξέλιξη από το ξεκίνημα της. Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει τη γρήγορη και τρελή ανάπτυξή της σε αυτό το επίπεδο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.