Μία ματιά στο Xbox Cloud Gaming που τρέχει σε υπολογιστή

Published on 22 April 2021 at 08:05

Το Xbox Cloud Gaming έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί τόσο για υπολογιστή όσο και για iOS, αλλά θα πρέπει να είστε μέλος του Xbox Game Pass Ultimate ΚΑΙ να προσκληθείτε για να το δοκιμάσετε. Αν εξακολουθείτε να περιμένετε και ανυπομονείτε να δείτε πώς λειτουργεί, τότε ευτυχώς ορισμένοι φίλοι έχουν μοιραστεί την εμπειρία τους με την υπηρεσία.

 Σε αντίθεση με την έκδοση Android, τόσο ο υπολογιστής όσο και το iOS λειτουργούν μέσω ενός προγράμματος περιήγησης και όχι μιας ειδικής εφαρμογής. Ο YouTuber Brad Sams έχει ανεβάσει ένα βίντεο που αποδεικνύει τέλεια πώς το Cloud Gaming τρέχει μέσω ενός προγράμματος περιήγησης σε υπολογιστή.

 Η αναλυτική περιγραφή περιγράφει ολόκληρη την εμπειρία τού χρήστη, καθώς και τη δοκιμή πολλαπλών παιχνιδιών, όπως το Minecraft Dungeons και το Gears 5. Ο Sams έχει μοιραστεί ακόμη και ορισμένα στατιστικά στοιχεία ροής εαν σας ενδιαφέρει.. Φαίνεται ότι λειτουργεί πολύ ομαλά, με μικρο inout lag και εξαιρετική οπτική ποιότητα.

 Το Xbox Cloud Gaming εμφανίζεται αργά σε περισσότερες πλατφόρμες και το αφεντικό του Xbox Phil Spencer επανέλαβε ότι η έκδοση της κονσόλας βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Αν νομίζατε ότι είχατε δει κάθε συσκευή που μπορεί να παίξει παιχνίδια Xbox, τότε θα εκπλαγείτε όταν ξέρετε ότι κάποιος κατάφερε ακόμη και να το τρέξει σε ένα αυτοκίνητο Tesla.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.