Οι πρώτες προσκλήσεις για το Forza Motorsport Playtest αρχίζουν να στέλνονται.

Published on 22 April 2021 at 15:38

Νωρίτερα αυτό το μήνα, μάθαμε ότι το επερχόμενο Forza Motorsport θα είχε μια ποικιλία δωρεάν δοκιμαστικών περιόδων. Ο λόγος είναι να προσεγγίσουνε μια νέα μέθοδο ανάπτυξης και να επιτρέψουνε στους θαυμαστές να διαμορφώσουν το παιχνίδι πριν από την κυκλοφορία. Έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι η πρώτη παρτίδα προσκλήσεων έφυγε, με περισσότερες να αναμενόνται με την πάροδο του χρόνου.

Ο ακριβής αριθμός δεν είναι σαφής, όπως και ποιο μέρος του παιχνιδιού οι παίχτες θα δοκιμάσουν, αλλά το άνοιγμα αυτού στους παίκτες σηματοδοτεί μια «νέα φάση» της ανάπτυξης του παιχνιδιού, σύμφωνα με τον δημιουργικό διευθυντή του, Chris Esaki. Για να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση, οι θαυμαστές πρέπει να εγγραφούν στο Forza Panel και καθώς ο αριθμός των προσκλήσεων για playtest θα "επεκτείνεται καθώς εξελίσσεται η ανάπτυξη".

Δεν έχουμε ακόμα ιδέα πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι, αλλά ελπίζουμε ότι θα ακούσουμε κάτι νέο στην E3.  Υπάρχουν επίσης ισχυρές φήμες ότι το Forza Horizon 5 θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους, οπότε αν είναι αλήθεια, φαίνεται ότι είναι υπέροχα νέα για τους θαυμαστές του Forza το 2021.


«   »

Add comment

Comments

Christos Zampolianis
6 months ago

Such anazing games