Η μεταφορά του Microsoft Flight Simulator για το Xbox Series X είναι «υπέροχη».

Published on 23 April 2021 at 15:28

Αναμφίβολα υπάρχει πολύ ενθουσιασμός γύρω από την κυκλοφορία του Microsoft Flight Simulator για Xbox Series X και Xbox Series S αυτό το καλοκαίρι και η ομάδα της Asobo έχει μοιραστεί μερικές τελευταίες λεπτομέρειες προόδου για αυτές τις εκδόσεις.

Μιλώντας χθες στο Twitch, ο επικεφαλής του Microsoft Flight Simulator Jorg Neumann εξήγησε ότι η δουλειά ήταν «φοβερή», αλλά η ομάδα δεν θα το βιάσει να "ριξει" στην αγορά : 

 "Η μεταφορά στο Xbox είναι υπέροχη, αλλά εξομαλύνουμε την εμπειρία. Δεν είναι πλέον στην τεχνική πλευρά, το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς είναι από την πλευρά της εμπειρίας για να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι πραγματικά υπέροχα. Και δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει το πριν είναι υπέροχο. Είναι  απλό. Επομένως, καθώς η ομάδα σημειώνει πρόοδο και καθώς η εμπιστοσύνη του καθενός γίνεται πράσινη, τότε θα μιλήσουμε για μια ημερομηνία κυκλοφορίας. Αλλά πριν από αυτό, είναι ανόητο να συζητάμε.

 Είμαστε πολύ περήφανοι για την ποιότητα του sim και ελπίζω να εκτιμήσετε την ποιότητα του και θέλουμε να το διατηρήσουμε. Έτσι, το να σπεύδεις να το κυκλοφορήσεις  γρήγορα στην αγορά δεν είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.