Η Next-Gen αναβάθμιση για το Cyberpunk μπορεί να επηρεάσει την αρνητική ατμόσφαιρα λέει η CD Projekt

Published on 23 April 2021 at 23:39

Η CD Projekt πραγματοποίησε την τελευταία ενημέρωση κερδών νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και μίλησε λίγο για την προγραμματισμένη δωρεάν αναβάθμιση επόμενης γενιάς για το Cyberpunk 2077, η οποία έχει προγραμματιστεί να φτάσει στο δεύτερο μισό του 2021.

Ερωτηθείς για την αναβάθμιση, ο VP of Finance Piotr Nielubowicz το υπογράμμισε ως ένα από τα μεγάλα γεγονότα που θα λάβουν χώρα για το Cyberpunk φέτος και επεσήμανε ότι έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει τη συνολική ατμόσφαιρα που περιβάλλει το παιχνίδι:

"Ανακοινώσαμε δωρεάν DLC  και αυτό είναι κάτι που έχουμε στη διάθεσή μας για φέτος. Και [ένα άλλο] μεγάλο γεγονός για φέτος είναι η έκδοση επόμενης γενιάς Cyberpunk για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Αυτό, πιστεύω, πρέπει έχουν επίσης σημαντική επίδραση στις πωλήσεις και τη γενική ατμόσφαιρα για το Cyberpunk, αν μπορώ να το ονομάσω έτσι. "

Η CD Projekt τόνισε ότι η έκδοση επόμενης γενιάς του Cyberpunk 2077 δεν θα βιαστεί να κυκλοφορήσει στην αγορά και μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ομάδας είναι να της δώσει αρκετό χρόνο δοκιμής. Σημειώθηκε επίσης ότι η εταιρεία «πηγαίνει για πολλές αλλαγές» εσωτερικά και η ομάδα αλλάζει μερικά από τα μοντέλα και τις διαδικασίες της ξεκινώντας από την επόμενη έκδοση.

"Φυσικά, εννοώ, ο χρόνος για τη δοκιμή για το επόμενη γενιά του CP θα είναι αρκετός και αυτή είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες που έχουμε όσον αφορά αυτήν την κυκλοφορία."

"Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια στις εκδόσεις επόμενης γενιάς και του The Witcher 3 και Cyberpunk, καθώς πιστεύουμε ότι οι συμβατές εκδόσεις επόμενης γενιάς θα είναι κρίσιμες για τη μακροζωία και των δύο παιχνιδιών."


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.