Το Witcher 3 φτάνει τα 30 εκατομμύρια πωλήσεις φέτος και επιβεβαιώνει την ημερομηνία της Next Gen έκδοσης .

Published on 24 April 2021 at 18:28

Μαζί με τις εντυπωσιακές πωλήσεις του Cyberpunk 2077, οι πολωνοί προγραμματιστές της CD Projekt μοιράστηκαν στοιχεία πωλήσεων από το άλλο αστέρι παιχνιδιού αυτής της γενιάς το: The Witcher 3. Είναι ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα RPG της προηγούμενης γενιάς και το παιχνίδι με τα περισσότερα Τα βραβεία Game of the Year στην ιστορία και θα είχε το δεύτερο καλύτερο έτος πωλήσεων το 2020.

Πιο συγκεκριμένα, λαμβάνοντας υπόψη τις εκτιμήσεις της CD Projekt, με αυτό που πουλήθηκε το 2020, το Witcher 3 φτάνει τα 30 εκατομμύρια πωλήσεις. Αυτή η εκτίμηση βασίζεται σε δεδομένα που ελήφθησαν από διανομείς από την πολωνική εταιρεία, η οποία, όπως είπαμε, έχει διευκρινίσει ότι αυτό ήταν η δεύτερη καλύτερη χρονιά στις πωλήσεις του παιχνιδιού. Είναι εντυπωσιακά αυτά τα στοιχεία και εάν υπολογίσουμε ότι το RPG κυκλοφόρησε πριν 6 χρόνια, καθώς (συνήθως) οι πωλήσεις των περισσότερων βιντεοπαιχνιδιών επιβραδύνονται γρήγορα μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Εκτός από τα δεδομένα πωλήσεων, η εταιρία καθόρισε την ημερομηνία της έκδοσης Next Gen που ανακοινώθηκε για φέτος. Η ενημέρωση, η οποία θα είναι δωρεάν για τους κατόχους και θα περιλαμβάνει νέες επιλογές γραφικών όπως Ray tracing, επιβεβαίωσε εκ νέου την άφιξή της για το δεύτερο μισό του 2021.

Αυτά τα εντυπωσιακά δεδομένα πωλήσεων αποτελούν ένδειξη του τρόπου με τον οποίο ορισμένα παιχνίδια πρέπει να  φροντίζονται και επαινούνται τόσο από τους κριτικούς όσο και από τους παίκτες για να μπορούν να συνεχίσουν να πωλούν και μετά την κυκλοφορία τους. Ελπίζουμε ότι θα χρησιμεύσει ως παράδειγμα της σπουδαιότητας των παιχνιδιών για την κυκλοφορίας τους, και τα οφέλη που μπορεί να έρθουν εαν οι εταιρείες  αφιερώσουν χρόνο για να τα αναπτύξουν σωστά.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.