Το Metal Gear Solid Remake μπορεί πράγματι να συμβεί, σύμφωνα με τον ηθοποιό του Solid Snake

Published on 25 April 2021 at 21:25

Ένα Remake ή Reboot του Metal Gear Solid  μπορεί πράγματι να συμβαίνει, σύμφωνα με τον David Hayter, τον ηθοποιό του Solid Snake.

Μιλώντας σε μια συνέντευξη στον Dan Allen Gaming, ο David Hayter ρωτήθηκε για ένα Remake ή Reboot του Metal Gear Solid. Ο ηθοποιός της φωνής πίστευε ότι ήταν απλώς μια φήμη στην αρχή, αλλά στη συνέχεια έλαβε ένα μήνυμα από έναν εμπιστευτικό κλάδο που είπε ότι μπορεί πραγματικά να συμβαίνει. Το γεγονός ότι ο David Hayter μίλησε ανοιχτά για την πιθανότητα ενός remake ή reboot του Metal Gear Solid ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν εμπλέκεται στο έργο με κανέναν τρόπο. Μιλώντας για τη δυνατότητα χρήσης των ηχογραφήσεων του πρωτότυπου, ο David Hayter το απέρριψε λόγω της χαμηλής ποιότητας των ηχογραφήσεων, που παρουσίαζε θόρυβο στο παρασκήνιο. Θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν τις νέες ηχογραφήσεις που εμφανίζονται στο Metal Gear Solid: The Twin Snakes, αλλά ο David Hayter δεν πιστεύει ότι οφείλεται, για άλλη μια φορά, στην ποιότητα. Η σειρά Metal Gear Solid είναι αδρανής από την κυκλοφορία του Metal Gear Survive, η πρώτη είσοδος στη σειρά που κυκλοφόρησε μετά την αναχώρηση του Hideo Kojima από το Konami. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η σειρά θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον, καθώς ο εκδότης χορηγεί άδεια για την IP.

"Το άτομο που μου είπε αυτό, είναι μαζί μου από τότε που το Far Cry Primal διέρρευσε. Και ως επί το πλείστον έχει δίκιο, από τη Bethesda να μεταβαίνει σε κώδικα αναθεώρησης  στο Death loop, Bloodlines, την διαρροή για το Dragons Dogma 2 , το Xbox game boost , και μερικά ακόμη φέτος."

Η τελευταία κύρια καταχώρηση της σειράς είναι το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Το παιχνίδι είναι  διαθέσιμο σε υπολογιστή, PlayStation 4 και Xbox One.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.