Το Chivalry 2 θα αποκτήσει Raytracing μετά την κυκλοφορία του.

Published on 25 April 2021 at 18:11

Ο Μεσαίωνας ήταν μια εποχή που οι πόλεμοι ήταν πολύ αιματηροί, πρώτα  χτυπήσαν και μετά να ρωτούσαν. Χρησιμοποιώντας αυτά τα επιχειρήματα, το Chivalry ήταν ένα από τα παιχνίδια όπου επισημάνθηκε αυτός ο τρόπος να κάνετε πράγματα σε μαζική μάχη για πολλούς παίκτες. Το Chivalry 2 υπόσχεται ότι όλα θα αυξηθούν και η νέα γενιά θα φέρει νέα χαρακτηριστικά στη τεχνική ενότητα.

Το Chivalry 2 θα έχει τρεις τρόπους παιχνιδιού για τη σειρά Xbox, όπου θα μπορούμε να απολαύσουμε γραφικά που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ σε αυτήν την IP.

  • Η πρώτη επιλογή θα είναι η "Raytracing mode", καθώς ήδη γνωρίζουμε ότι η υψηλή ζήτηση με αυτόν τον τρόπο προκαλεί πτώση του FPS στα 30 καρέ.
  • Η δεύτερη πρόκειται να είναι η "frame rate mode", όπου συνεχίζουμε να έχουμε 60 FPS χωρίς ray tracing.
  • Η τελευταία θα είναι η "no limit mode", όπου ο περιοριστής fps θα ξεκλειδωθεί.

Αν και έχουν ανακοινωθεί αυτές οι λειτουργίες, ο προγραμματιστής Torn Banner επιβεβαίωσε ότι η Raytracing mode δεν θα είναι την ημέρα της κυκλοφορίας του και δεν έχει επιβεβαιώσει καμία ημερομηνία. Αυτό το παιχνίδι υπόσχεται ώρες αιματηρής μάχης, όπου μπορούμε να συνεργαστούμε με τους φίλους μας για να νιώθουμε σαν τον Βασιλια Αρθούρο και τους ιππότες της στρογγυλής τραπέζης. Ξεκινήστε να ακονίζετε τα ξίφη σας γιατί έρχεται ένας μεσαιωνικός πόλεμος όπως δεν έχουμε ξαναδεί.

Ακολουθούν δύο βίντεο από την Closed Beta που παίρνει μέρος τα αδέρφια μας Retro X Gamers


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.