Μήπως η IO Interactive εργάζεται σε κάποιο είδος συμφωνίας για το Xbox; (ΦΗΜΗ)

Published on 26 April 2021 at 10:40

Το τελευταίο επεισόδιο του podcast του Xbox Two έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο YouTube και ως μέρος αυτού, ο συντάκτης των Windows Central Jez Corden φάνηκε να υπονοεί ότι το Xbox μπορεί να δουλεύει σε κάποιο είδος συμφωνίας με το studio του Hitman  IO Interactive.

Ερωτηθείς για το αν θα συνεχιστούν οι συνομιλίες της Warner Bros. Interactive Entertainment και "ίσως να δουν νέες προσθήκες όπως το IO Interactive", ο Corden είπε ότι οι φίλοι θα πρέπει "να παρακολουθούν την IO Interactive". Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει στα χαρτιά κάθε είδους απόκτηση . Θα μπορούσε, αντίθετα, να είναι ένα είδος συμφωνίας περιεχομένου, και αυτές οι συζητήσεις μπορεί να είναι πολύ νωρίς.

Ενδιαφέρον όμως ότι η IO Interactive άνοιξε πρόσφατα ένα ολοκαίνουργιο στούντιο στη Βαρκελώνη που θα γίνει "αναπόσπαστο μέρος των σχεδίων της IO Interactive για τα επόμενα χρόνια". Η IO επί του παρόντος εργάζεται για την ανάπτυξη (και δημοσίευση) ενός ολοκαίνουργιου παιχνιδιού James Bond, και επίσης έχει "ένα ολοκαίνουργιο IP στην ενεργή ανάπτυξη".


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.